Rekrutteringsfirma

global mobility specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du erfaring på Global Mobility-området, og brænder du for at gøre en forskel for udenlandske kollegaer, der kommer til Danmark? Og kan du se dig selv varetage en nøglerolle i en unik, international organisation? Så har vi stillingen for dig.

På vegne af H&M Group søger Randstad en initiativrig og struktureret Global Mobility Specialist til en spændende nøglerolle i spændingsfeltet mellem HR og Payroll. Din kerneopgave bliver at opbygge og strømline interne processer inden for Global Mobility og Travel Compliance samt at yde support til Payroll-afdelingen.

Om stillingen


Du vil blive en del af H&M Group Sales Market DK/NO/IS og indgå i det danske team på i alt 7 dygtige og topengagerede kollegaer, som beskæftiger sig med payroll, samtidig med at du får et tæt samarbejde med HR og H&M’s globale Global Mobility-afdeling i Stockholm. Det er en nyoprettet stilling, hvorfor du vil få rig mulighed for at præge og udvikle arbejdsopgaverne i den retning, du ønsker.

Dine vigtigste opgaver vil være:
- Varetage onboarding af udenlandske kolleger til deres Support Office, som kommer til Danmark, herunder behandling af arbejds- og opholdsansøgninger, support vedrørende registrering af CPR-numre, skatteregistrering, netto til brutto-omregninger, kontrakter etc.
- Sikre overholdelse af lovgivning, eventuelle kollektive overenskomster samt interne globale retningslinjer og politikker
- Yde support til butikker og lager med udenlandske medarbejdere, herunder opsætning af retningslinjer for processer i samarbejde med HR
- Opsætte og sikre årlig proces/revidering af alle Global Mobility-sager

Derudover byder stillingen på en række opgaver i forbindelse med Travel Compliance, hvor du bl.a. vil få ansvar for at behandle social security-ansøgninger samt at holde styr på rejsedage og skattepligt i andre lande. Du vil desuden supportere Payroll-afdelingen i spidsbelastningsperioder og fungere som stakeholder i relevante projekter.

Kvalifikationer


For at kunne varetage rollen er det essentielt, at du har erfaring med Global Mobility fra tidligere, og at du ser en spændende mulighed i at være med til at opbygge processerne i H&M Group Danmark.

Derudover besidder du følgende kvalifikationer:
- 2-5 års erfaring på Global Mobility-området
- Erfaring med ansættelseskontrakter til både expats og lokale
- Viden om skattepligtige regler
- Fremragende kommunikationsevner på dansk og engelsk både i skrift og tale

Det er væsentligt, at du trives med at arbejde selvstændigt, da du vil få dit eget ansvarsområde, og at du har evnerne til at organisere din hverdag og skabe fremdrift.
Som person er du initiativrig og får energi af at udfordre status quo og optimere på processer med udgangspunkt i H&M Groups globale retningslinjer og med henblik på at skabe højere kvalitet.

Du arbejder omhyggeligt og struktureret med dine opgaver og er i besiddelse af en positiv og udadvendt personlighed. Du er nysgerrig og videnssøgende af natur og holder dig opdateret med den nyeste viden på de områder, du beskæftiger dig med.

H&M tilbyder


Du tilbydes en nøglerolle i en spændende, international organisation, som de senere år har været under stor udvikling. Du får en unik mulighed for at udvikle din egen stilling og sætte dit præg på, hvordan H&M’s processer skal være på Global Mobility-området i Danmark.

Du vil få en fleksibel hverdag, hvor der er mulighed for hjemmearbejde i op til to dage om ugen. Stillingen er fuldtid, men det er også muligt at arbejde deltid f.eks. 32-34 timer om ugen. Du vil skulle være minimum én dag om ugen på hhv. kontoret i København K og Greve.

Om H&M


H&M Group er en af verdens største modevirksomheder og forener mere end 177.000 kolleger fra forskellige baggrunde og nationaliteter over hele verden. H&M Group opererer i over 73 lande med syv forskellige brands: H&M, COS, & Other Stories, Arket, Monki, Weekday og Afound. De består i dag af mere end 5.000 fysiske butikker på verdensplan, heraf 79 butikker i Danmark, samt en veletableret onlineshop.

Hos H&M Group vil du blive mødt med tillid, og virksomheden tror på vigtigheden af at uddelegere ansvar fra dag ét, så du får en stærk følelse af ejerskab. Du vil blive en del af et dedikeret team, som har det sjovt og som støtter og hjælper hinanden, og du vil få mulighed for at udvikle dig og din karriere i en virksomhed med mange muligheder

Ansøgning og kontakt


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af H&M Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Louise Stigel på tlf. 92 92 05 02. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 61
17. september 2024 58
16. september 2024 56
15. september 2024 56
14. september 2024 59
13. september 2024 59
12. september 2024 57
11. september 2024 61
10. september 2024 58
9. september 2024 54
8. september 2024 59
7. september 2024 58
6. september 2024 59
5. september 2024 63
4. september 2024 59
3. september 2024 55
2. september 2024 51
1. september 2024 55
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 47
28. august 2024 47
27. august 2024 41
26. august 2024 43
25. august 2024 37
24. august 2024 37
23. august 2024 38
22. august 2024 37
21. august 2024 38
20. august 2024 37
19. august 2024 37