Rekrutteringsfirma

facility lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre og optimere fremtidige faciliteter i en bæredygtig virksomhed i vækst, og formår du at indgå attraktive leverandøraftaler? Har du sans for kvalitet og de lækre detaljer, og motiveres du i en rolle som projektleder?

På vegne af Clever søger Randstad en erfaren og proaktiv Facility Lead til People-teamet, der får det overordnede ansvar for faciliteterne på de to lokationer i København og Aarhus i en projektansættelse af 18 måneders varighed. Clever er på en spændende vækstrejse med over 180 kolleger i København, som der skal sikres faciliteter til samt en fremtidig ny lokation til kollegerne i Aarhus. Du vil både have fokus på at sikre og optimere eksisterende samt fremtidige fysiske rammer med kvalitet og bæredygtighed for øje. Du tilbydes en ansvarsfuld rolle med både menneskelig og professionel udvikling i en flad, medledende organisation.

Du vil opleve, at Clever er mere som en organisme end som en organisation, og at alle medarbejdere arbejder for at nå samme fælles mål. Du vil ikke komme til at arbejde i en afdeling eller have en leder i traditionel forstand. I stedet vil du blive en del af et medledende team og derfra arbejde frit sammen på kryds og tværs i virksomheden med fokus på ærlighed og anerkendelse. Og så er der ikke langt fra tanke til handling i en bæredygtig organisation.

Clever ønsker at være den bedst mulige arbejdsplads for den enkelte medarbejder. Du vil komme til at arbejde i lækre omgivelser på Teglholmen, hvor du kan låne paddleboards og havkajakker, tage en løbetur med løbeklubben, hoppe med på tirsdagsyoga eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Om jobbet


Du vil få din daglige gang primært på Clevers veletablerede kontor i København, hvor du bliver en del af det medledende Clever-People-team. Med det yderligere ansvar for faciliteterne i Aarhus vil du opleve rejseaktivitet i forbindelse med en fremtidig istandsættelse af et nyt kontor. Her tilbyder Clever hotelovernatninger efter behov.

Som Facility Lead evner du at agere problemløser og se muligheder samt sikre stabile faciliteter til dine Clever-kolleger. Med en proaktiv adfærd sørger du for at være på forkant med et skarpt fokus på Clevers vækstrejse.

Primære opgaver:
- Facility management, herunder ansvaret for de fysiske rammer på de to lokationer henholdsvis i København og Aarhus
- Projektledelse i forbindelse med istandsættelse og renovering af fremtidige faciliteter
- Kontraktforhandlinger, udlejning og samarbejde med mæglere
- Samarbejde med designbureauer og andre leverandører
- Optimering af leverandøraftaler med fokus på kvalitet og bæredygtighed
- Fleet management, herunder koordinering af Clevers puljebiler med øje for effektivisering

Din profil


Du evner at projektere og træder ind i rollen med minimum 5 års projekterfaring, herunder projektledelse af større istandsættelses- og/eller renoveringsprojekter. Du har eksempelvis erfaring med udlejning, kontraktforhandlinger og/eller indretning. Derudover er du fleksibel og idérig i din tilgang til arbejdet og har sans for at skabe attraktive omgivelser for dine kolleger.

Du evner at arbejde selvstændigt og proaktivt samtidig med, at du fremstår respektfuld og er samarbejdsvillig over for leverandører og partnere. Desuden tiltrækkes du af at være en del af et medledende team, hvor der løftes i flok. Du skal gå konstruktivt og løsningsorienteret til de udfordringer, du møder og tage ejerskab over dine opgaver.

Ansøg og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Clever. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Mille Maegaard-Fast på tlf. +45 92 92 08 53 eller seniorkonsulent Mia Louise Valsbo på tlf. +45 29 29 09 84. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Ansøgningsfrist:5. september 2022. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Clever



Clever blev grundlagt i 2009 og har siden arbejdet på at forbedre tilgangen til og brugervenligheden af elbiler. I dag er Clever førende inden for opsætning og drift af offentlige ladestandere til elbiler i hele landet. Clever var de første i verden til at introducere ubegrænset opladning til en fast månedlig pris. Og virksomheden har været med til at skabe bæredygtig e-mobilitet på tværs af landegrænserne og forbinde de skandinaviske byer med fremtidens lynladestationer langs motorvejene.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 61
9. juli 2024 60
8. juli 2024 62
7. juli 2024 56
6. juli 2024 57
5. juli 2024 61
4. juli 2024 60
3. juli 2024 59
2. juli 2024 60
1. juli 2024 55
30. juni 2024 56
29. juni 2024 56
28. juni 2024 55
27. juni 2024 56
26. juni 2024 50
25. juni 2024 41
24. juni 2024 42
23. juni 2024 40
22. juni 2024 40
21. juni 2024 40
20. juni 2024 36
19. juni 2024 41
18. juni 2024 41
17. juni 2024 40
16. juni 2024 46
15. juni 2024 47
14. juni 2024 52
13. juni 2024 54
12. juni 2024 54
11. juni 2024 53
10. juni 2024 58