Studentermedhjælper / Junior Administrator til vores kontor i København.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksberg

Musikundervisning.dk søger Studentermedhjælper / Junior Administrator til vores kontor i København.

Er du omhyggelig med god service, har sans for administrative detaljer, er interesseret i musik og undervisning og har lyst til at være en del af en virksomhed med mulighed for egen udvikling og for at sætte dit eget præg på dit arbejde? Så er det måske dig vi leder efter som studentermedhjælper til Musikundervisning.dk

Din baggrund og kompetencer

Først og fremmest er det vigtigt for os, at du er imødekommende og servicemindet og har gode kommunikative kompetencer såvel mundtligt som skriftligt. Du er løsningsorienteret, og kan holde hovedet koldt også i pressede og travle situationer.

Du er fleksibel og giver dig i kast med både små og store opgaver med en positiv indstilling, også når opgaverne bliver udfordrende.

Du er struktureret, omhyggelig, god til at løse administrative opgaver og føler dig godt hjemme i Googles standardprogrammer (docs, sheets, drive etc.) og har en empatisk tilgang til elever og undervisere når de har brug for vejledning.

Herudover skal du føle dig tryg i at lære vores eget IT system at kende.

Vores arbejdssprog er både dansk og engelsk, og det forventes, at du kan begå dig på begge sprog både mundtligt og skriftligt.

Hvis du er skarp til SoMe content (Facebook og instagram) og har kendskab til marketing og e-mail marketing er det et stort plus.

Dit positive humør er smittende, dit gå-på-mod er højt og du er vant til at overskue mange opgaver på en gang. Salg er integreret del af arbejdet og det forventes derfor at du trives i et resultatorienteret job, hvor service, administration og salg går hånd i hånd. Du føler dig tryg i at være i telefonisk kontakt med flere mennesker dagligt. Det er en klar fordel hvis du har interesse og forståelse for læring og undervisning. Vi hører meget gerne dine tanker herom i din ansøgning.

Vi forestiller os at du er studerende på en videregående uddannelse eller er et sted i livet hvor det deltidsjob passer godt til dig.

Beskrivelse af arbejdet

Som studentermedhjælper bliver det bl.a. dit ansvar at håndtere vores kundeservice som består af henvendelser fra elever, forældre, undervisere og lign. som ønsker at modtage undervisning gennem Musikundervisning.dk eller som har administrative sprøgsmål til undervisningen, platformen eller systemet. Din rolle kan til tider også have karakter af rådgiver eller vejleder, hvor det vil være din opgave at matche forespørgsler med potentielle undervisere. Herudover vil dit arbejde bestå af administration relateret til den daglige drift. Du vil få indgående kendskab til vores eget IT system og vil bl.a. behandle ansøgninger fra undervisere, hjælpe undervisere og elever med planlægning af undervisning, håndtere refundering af ubrugt undervisning mm.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Betjene telefon tirs og tors i tidsrummet kl 10 til 16 (gennemsnitligt 4 - 8 opkald pr dag)
  • Besvare skriftlige henvendelser fra elever, undervisere og andre kunder
  • Administrere ansøgninger fra nye undervisere
  • Bestilling af børne- og straffeattester på undervisere
  • Opdatere hjemmeside i CMS system efter anvisning
  • Udfærdigelse af mindre skriftlige artikler efter anvisning
  • Mindre oversættelsesopgaver (Engelsk/Dansk)
  • Administration af database
  • Lave opslag på Facebook og Instagram.
  • Assistere direktøren efter behov - fx. planlægning af arrangementer, udfærdigelse af dokumenter mv.
  • Øvrige ad hoc-opgaver kan inkludere udfærdigelse af nyhedsbreve og lign.

Ansættelse og arbejdssted

Vi håber, at du kan starte hos os meget snart – men vi aftaler præcis, hvornår det bliver. Vi forventer, at du kan arbejde ca 15 timer om ugen. De primære dage vil være tirsdag og torsdag.

Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af vores kontor i København, som pt. er centralt på Frederiksberg, hvor du sammen med vores danske direktør bliver en del af den daglige drift af Musikundervisning.dk. Herudover vil du (primært online) møde kollegaer fra hovedkontoret i Aarhus, samt kollegaer i England, da Musikundervisning.dk er en del af koncernen More Music Group som har platforme i hhv. Danmark, England, Norge og Holland.

Om Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er Danmarks største platform for privat musikundervisning. Vi har over 400 tilknyttede undervisere over hele landet og har haft mere end 10.000 elever igennem systemet og flere kommer dagligt til. Vi er en platform der gør det let og fleksibelt for elever at finde den rette undervisning samtidig med at vi skaber et bæredygtigt og fleksibelt miljø for underviserne, som selv kan bestemme deres priser samt hvor meget de vil undervise. Vi er en del af More Music Group som har hovedkontor i Aarhus og som betjener vores søsterselskaber i England, Norge og Holland. Du bliver en del af en fremsynet virksomhed som elsker musik og som har en overordnet vision om at bringe mere musik ind i verden. Det vil vi fordi fordi musik er både sjovt og sundt. For at det kan lykkes arbejder vi hver dag hårdt på at gøre privat musikundervisning så fleksibelt som muligt for både elever og undervisere, samtidig med at vi sætter en ære i at være et ordentligt sted at være underviser og et sikkert sted at være elev. Derfor har vi som den eneste platform på området sikret underviserne en overenskomst med Dansk Musiker Forbund, ligesom at vi indhenter Børne- og straffeattester på alle undervisere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi indkalder til samtaler løbende indtil den rigtige kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Direktør Jeppe Vingum Jørgensenpå [email protected] eller på tlf 23813931 i tidsrummet mandag – torsdag fra kl. 9-15.

Er du klar til at søge, så send ansøgning og CV til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juli 2024 77
24. juli 2024 75
23. juli 2024 69
22. juli 2024 65
21. juli 2024 61
20. juli 2024 62
19. juli 2024 62
18. juli 2024 62
17. juli 2024 63
16. juli 2024 63
15. juli 2024 63
14. juli 2024 62
13. juli 2024 60
12. juli 2024 61
11. juli 2024 59
10. juli 2024 61
9. juli 2024 60
8. juli 2024 62
7. juli 2024 56
6. juli 2024 57
5. juli 2024 61
4. juli 2024 60
3. juli 2024 59
2. juli 2024 60
1. juli 2024 55
30. juni 2024 56
29. juni 2024 56
28. juni 2024 55
27. juni 2024 56
26. juni 2024 50
25. juni 2024 41