Transformation Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du passioneret og drives af transformation, tværgående projekter og proces-excellence, og ønsker du at være med på holdet, når vi driver en omfattende transformation ved en af Nordens største bilimportører?

Du bliver en del af Transformation Office, der er ansvarlig for at drive en gennemgående transformation af forretningen med fokus på store strategiske projekter og proces-excellence med stor bevågenhed fra ledelsens side. Stillingen giver dig en unik mulighed for at udfolde dit talent og få stor berøringsflade med mange interessenter i forretningen. Sammen med resten af teamet skal du medvirke til at eksekvere på en større igangværende transformation af virksomheden med fokus på at løfte vores modenhed omkring både systemunderstøttelse, processer og ways of working. Du vil bl.a. deltage i forretningsafklaringer og udarbejdelse af analyser, supportere vores projektledere på tværs af forskellige strategiske projekter, co-facilitere workshops og samle op på disse, dokumentere forretningsprocesser og meget mere. Du vil både arbejde selvstændigt samt i tæt samarbejde med dine kolleger i Transformation Office samt forretningen i både DK og SE.”
- Din kommende leder, Pia Besenbacher, Head of Transformation Office

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 11 mia. kr., som bl.a. står bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Pr. 1 maj 2022 har vi desuden overtaget importen af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Er du vores nye kollega?
Du bliver en del af Transformation Office, og indgår dermed i et team på 12 kolleger, bestående af projektledere, proceskonsulenter og change/implementerings managers samt afdelingsleder Pia Jelstrup Besenbacher, som du refererer til.

Sammen med resten af teamet skal du medvirke til at eksekvere på en bred portefølje af projekter, samt sikre implementering af disse samt udvikle K.W. Bruuns tilgang til processtyring, herunder dokumentere og optimere kerneprocesser i et tæt samarbejde med forretningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Udarbejde analyser, afklaringer og præsentationer af høj kvalitet
  • Proces-dokumentation og -optimering af udvalgte forretningsprocesser
  • Supportere projektledere med workshop dokumentation, co-facilitering m.m.
  • Selvstændigt drive opgaver som en del af større projekter under sparring med mere erfarne kolleger i afdelingen
  • Projektledelse og koordinering af mindre projekter
  • Bidrage til implementering af projekter og forankring af projekter og nye processer i forretningen

Motiveres du af ansvar, eksekvering og ambitiøse mål?
Vi lægger vægt på, at du er en sand teamplayer med en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Det falder dig naturligt at arbejde proaktivt og skabe fremdrift, og din gejst og energi smitter af på dine omgivelser.

Du er sandsynligvis uddannet cand.polit, cand.merc eller lignende. Du er muligvis nyuddannet med relevant teoretisk baggrund og studiearbejde, alternativt har du et par års erfaring og er klar til at tage dit næste skridt inden for projekteksekvering, og procesoptimering. Frem for alt motiveres du af at få muligheden for at udfordre dig selv og organisationen og dermed udvikle dine kompetencer, samtidig med at du skaber værdi til virksomheden.

Vi tilbyder
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.

Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Interesseret?
[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 28
4. juli 2024 28
3. juli 2024 27
2. juli 2024 26
1. juli 2024 24
30. juni 2024 29
29. juni 2024 29
28. juni 2024 30
27. juni 2024 32
26. juni 2024 31
25. juni 2024 30
24. juni 2024 30
23. juni 2024 30
22. juni 2024 30
21. juni 2024 30
20. juni 2024 31
19. juni 2024 32
18. juni 2024 31
17. juni 2024 31
16. juni 2024 31
15. juni 2024 31
14. juni 2024 31
13. juni 2024 31
12. juni 2024 30
11. juni 2024 29
10. juni 2024 29
9. juni 2024 28
8. juni 2024 28
7. juni 2024 30
6. juni 2024 32
5. juni 2024 32