Nobina A/S søger en studentermedhjælper indenfor kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Glostrup

Med 13.000 ansatte i fire lande er vi Nordens største offentlige transportvirksomhed. Hver dag, året rundt, vælger en million mennesker at rejse mere bæredygtigt med os. Fra nord til syd, i bymiljøer og på landet. Til næste stop, eller hele vejen hjem. Sammen med vores rejsende og kunder er vi store nok til at gøre en reel forskel. Læs mere om os på nobina.dk.

Offentlig transport med bus er meget mere end bare busser. Det handler om samfundsudvikling, bæredygtighed og om tusindvis af mennesker, der arbejder for at sikre, at vores rejsende kommer derhen, hvor de ønsker og har brug for. Det er os, der holder samfundet i gang.

Om tjenesten:

Som kommunikatør i Nobina Danmark arbejder du strategisk og operationelt med intern kommunikation sammen med vores trafikområder. Du er en støtte for lokale ledergrupper, funktioner og nøglepersoner i kommunikationen med medarbejdere. Du bidrager til, at kommunikation bliver brugt som et værktøj til at bidrage til engagement, forståelse, forandring og stolthed for Nobina-brandet.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Glostrup, dels ude i vores trafikområder. Noget fjernarbejde er muligt. Du bliver et vigtigt bindeled mellem Nobina Danmark og den centrale kommunikationsafdeling hos Nobina Koncern.

Nobinas kommunikationsafdeling arbejder med intern og ekstern kommunikation, mediekontakter og public affairs, via kanaler som intranet, ekstern web, trykt personaleblad, sociale medier og simpel video. Vi søger nu dig, der har lyst til at være med og bidrage til den fortsatte udvikling af Nobinas kommunikationsarbejde.

Du refererer til HR/Kommunikationschef i Danmark. Du kommer til at samarbejde med teamet i vores centrale kommunikationsafdeling i Stockholm.

Du må:

  • Være ansvarlig for, at vi har en endnu stærkere og veletableret intern kommunikation i vores trafikområder.
  • Udvikle, støtte og arbejde sammen med ledelsesteams og nøglepersoner for at bruge kommunikation som et effektivt værktøj i deres ledelse.
  • Planlægge, producere og publicere indhold i interne og eksterne kanaler.
  • Udfør i et vist omfang eksterne kommunikationsindsatser sammen med dine trafikområder.
  • Være en problemløser, der udfordres af at finde kommunikative redskaber til komplekse spørgsmål, sammenhænge og problemer.

Hvem er du?

Vi søger dig, der er selvstændig, kreativ, tager dit eget initiativ og kan lide at drive dine egne projekter, samtidig med at du er en teamplayer. Du er en kommunikativ person, der er følsom over for organisationens behov og har let ved at opbygge relationer.

Det er naturligt for dig at planlægge dit arbejde selvstændigt, følge det op mod vores mål og foreslå forbedringer. Du er problemløser og finder kommunikative udtryk for tricky emner og udfordrende situationer.

Din baggrund

Du læser kommunikation, PR eller journalistik.

Du er en god skribent, der nemt kan tilpasse dit budskab til målgruppen efter modtager og kanal.

Du er en fortrolig bruger af forskellige digitale værktøjer, fx til webpublicering. Har du et godt kendskab til Photoshop, Dreambroker og InDesign, er det en fordel. Er du også dygtig til fotografering (still og bevægelse) og videoredigering (f.eks. i Premiere Pro), er det et plus.

Kontakt:

Monica Nelson, HR- og Kommunikationschef, [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Glostrup
  • Lørdag den 07. oktober 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
21. september 2024 26
20. september 2024 29
19. september 2024 29
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 26
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 29
10. september 2024 31
9. september 2024 31
8. september 2024 34
7. september 2024 36
6. september 2024 35
5. september 2024 34
4. september 2024 35
3. september 2024 36
2. september 2024 37
1. september 2024 37
31. august 2024 39
30. august 2024 39
29. august 2024 40
28. august 2024 40
27. august 2024 41
26. august 2024 41
25. august 2024 40
24. august 2024 40
23. august 2024 41
22. august 2024 40