Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Vi er inde i en stærk vækstfase og søger en ambitiøs person, der vil være med til at sætte kursen som overordnet produktionsansvarlig for Danmark, Letland og USA

Caljan er verdens førende producent af teleskoptransportører. Når du modtager en pakke via Amazon eller en af de andre velkendte pakketransportører, har pakken sandsynligvis været læsset eller losset ved hjælp af en Caljan teleskoptransportør. Vi opererer på et globalt marked præget af høj vækst grundet en stadigt stigende e-handel, og dermed skal flere pakker håndteres på vores teleskoptransportører. Vi har en stærk markedsposition og er i eksplosiv vækst. Det går med andre ord rigtig stærkt her hos os.

Caljan har mere end 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Europa og én i USA. Hovedkontoret ligger i Hasselager ved Aarhus.

Ansvar for produktionen

Som Director of Manufacturing hos Caljan bliver du overordnet ansvarlig for produktionen i Danmark, Letland og USA, herunder svejsning, maling og montage, samt optimering af produktionsflow og processer. Produktionen tæller i matrixen omkring 250 medarbejdere fordelt på de tre lande.

Du vil referere til VP Operations og vil som medlem af Operation Management Group indgå i et tæt samarbejde med den lokale ledelse i både Danmark, Letland og USA.

Du vil blive kulturbærer og ambassadør for, hvordan vores sites skal ledes, og du vil guide og lede produktionsteamet i Danmark, og via matrixen også i Letland og USA, for at sikre, at produktmålene bliver realiseret i endnu højere grad end de allerede gør i dag. Du skal samtidig styre nøgleaktiviteter i produktionen og arbejde sammen med de forskellige teams for at fastlægge gruppens KPI’er, planlægge projekter og sørge for, at budgetterne bliver overholdt.

Efter at have fået en grundig introduktion til vores produkter, vil du lære resten af organisationen at kende indefra med regelmæssige besøg på vore fabrikker i Letland og USA. Du skal forvente 30-50 rejsedage om året.

Dine ansvarsområder

Det bliver dit ansvar at sikre, at produktionen og planlægningen har den ekspertise og den konkurrencefordel, der skal til for at opnå maksimal effektivitet og sikre fremstillings- og produktionskvalitet i verdensklasse.

Derudover vil du:

  • Arbejde med, implementere og følge op på strategien i Danmark, Letland og USA
  • Udvikle, inspirere og motivere de tre produktionsteams i Danmark, Letland og USA, og herunder sikre best practice, ressourceplanlægning og synergier mellem produktionsstederne
  • Være direkte leder for den danske produktionsledelse og produktionsplanlægning
  • Være ansvarlig for at LEAN- og ISO-processer vedligeholdes og forbedres
  • Være ansvarlig for Facility Management

Hvem er du?

  • Du har en uddannelse som f.eks. maskin- eller produktionsingeniør, samt gerne en videregående uddannelse inden for ledelse og Change Management
  • Du har erfaring fra en lignende stilling i en international, ordreproducerende virksomhed, hvor du har arbejdet mindst 3 år med succesfuld styring af produktionen, gerne i en matrixorganisation
  • Du har gerne erfaring fra en projektorienteret og automatiseret virksomhed inden for maskindustrien
  • Ud over fortrolighed med montage vil det være en fordel, hvis du har erfaring med svejsning og robotteknologi
  • Du har stærke IT-kompetencer
  • Du har erfaring med drift af ERP- og driftsplanlægningssystemer
  • Du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk

Du har gode og dokumenterede lederevner som en synlig, visionær og ambitiøs leder med gode samarbejdsevner og en positiv indstilling. Du har gode kommunikations- og motivationsevner, er struktureret og har stærke kompetencer inden for analyse og problemløsning. Du er resultatorienteret med evnen til at uddelegere opgaver, er selvkørende, arbejder godt under pres og kan prioritere opgaverne med hovedvægt på execution.

Vi tilbyder

Da Caljans hovedkontor deler adresse med den danske produktion, lærer du vores produkter at kende helt tæt på og har daglig dialog med teknisk kompetente kolleger. Derudover tilbyder vi:

  • En alsidig hverdag i en vækstvirksomhed, hvor der er drøn på, og hvor vi nogle gange lægger skinnerne, mens toget kører
  • Gode faglige udviklingsmuligheder og et stærkt introprogram, der sikrer dit produktkendskab og giver dig mulighed for at skabe gode samarbejdsrelationer fra første dag
  • En helt central rolle, hvor du får mulighed for at udvikle og gøre os endnu stærkere
  • Spændende udfordringer i en international virksomhed i konstant udvikling og med samarbejdspartnere og kunder over hele verden
  • Imødekommende og dygtige kolleger, som er stolte af vores produkter og vores brand

Du får altså en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret international virksomhed med frihed under ansvar, en uformel omgangstone og plads til forskellighed.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Mere om Caljan

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package dispatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.

Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time.

For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.

Caljan is a global company owned by Investment AB Latour.

For details, please visit www.caljan.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hasselager

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hasselager over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1