IT-specialist - bliv pioneren bag vores IT-infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 32683
Time Type: Full Time

Har du viden om både Windows-servere og netværk? Og vil du være en del af vores lille og specialiserede team, der planlægger og bygger IT-landskaberne, når dsv udvider?

”Der er ofte gang i den på vores projekter, og det kan godt kræve både kreativitet og teknisk snilde. Men det er en fed fornemmelse, når man tænder for kontakten, og det bare virker,” fortæller Senior Teamlead Michael Vendelbo, som du hurtigt lærer at kende ude på opgaverne.

Velkommen til det lille rejsehold i vores supportafdeling
Du bliver en del af et mindre team, som hører til i vores nordiske IT-supportafdeling. I dit team får du 2 kolleger, og det er jer, vi sender ud, når der skal sættes ny IT-infrastruktur op – eller pilles noget ned. I alt får du 12 kolleger i afdelingen, som har ansvar for computere, wyses, printere, netværk og møderumsudstyr og primært arbejder med Windows-miljøer.

”Vi er rejseholdet, dsv sender afsted, når der skal bygges et nyt IT-landskab her i Danmark. Og der er rigtig mange spændende projekter forude, så nu leder vi efter dig til vores team,” fortsætter Michael.

Tegn, sæt op, pil ned – og en smule support
Du og dit team er næsten altid på pletten, når der sker noget i dsv, for det er både jer, der sætter IT infrastruktur op og tager det ned. Det meste af tiden arbejder du med planlægningen og designet inde på kontoret i Hedehusene, og når alt er på plads, rejser du ud og sætter op.
Du:

  • giver input til design, validerer slutdesign og faciliterer vores centrale team med konfiguration af udstyr
  • koordinerer med kolleger, eksterne ingeniører og elektrikere, servere- og netværksfolk og lign.
  • rejser ud og sætter udstyret op on-site og forbinder servere og netværk– eller piller ned – og I overleverer til jeres kolleger i Support
  • tester og laver evt. fejlfinding
  • hjælper til med supportopgaver, når der er ro på i udviklingen – 60/40.


”dsv udvider rigtig meget, og vi er faktisk ved at bygge Nordeuropas største logistikcenter i Horsens. Det bliver en sjov nød at knække og en udfordring, vi løser sammen,” fortsætter Michael.

En snarrådig teknologisk multikunstner
Du er en ægte problem-solver, som er bedst, når du står on-site og skal tænke hurtigt for at løse en krølle i den 11. time. Du er klar på at give den hele armen, når vi er on-site, og arbejde med vigtige deadlines. Og så gør det bestemt ikke noget, hvis du medbringer noget god – eller dårlig – humor. Det er ikke din uddannelsesbaggrund, vi graver os ned i, men vi kigger derimod efter, om du:

  • har en grundlæggende forståelse af netværk kombineret med en serverviden om Windows-miljøer – hvilket gør dig til lidt af en multikunstner
  • har god viden om den fysiske opbygning af netværk
  • har en generel god IT-Support viden
  • har viden om facility-systemer
  • er fleksibel ift. arbejdstiderne, som inkluderer lidt rejsetid og weekendarbejde (men ikke mere, end at det går hånd i hånd med privatlivet).


Vil du være vores IT-specialist med speciale i infrastruktur?
Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Senior Teamlead Michael Vendelbo på +45 25 41 67 41. Har du spørgsmål til selve rekrutteringsprocessen, så kan du kontakte manager Espen Gundersen på +47 99 52 11 73. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt og senest d. fredag 30.april 2021.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3