IT-specialist til Business Services - skab smil hos dine kolleger på tværs af [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 32656
Time Type: Full Time

Er det dig, vi mangler til at supportere alle vores danske applikationer? Så bliv en del af vores erfarne nordiske team – og hele vores globale IT-netværk.

”Du skal kunne lide forandring, for dsv vokser og udvikler sig konstant. Det betyder også, at du får en alsidig dag med opgaver og spørgsmål, der udfordrer og udvikler din viden. Og så bliver du jo den, der får smilet frem hos dine kolleger på tværs af dsv, når du hjælper dem med spørgsmål og issues,” forklarer Isabell Granath, manager, Regional IT Business Services, Denmark, Norway & Sweden.

Åbenhed, hjælpsomhed og et tæt samarbejde med forretningen
I Business Services er vi 17 kolleger fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Vi er den forlængede arm på den globale support og håndterer den daglige lokale support på interne programmer eller systemer i dsv. Du bliver en del af vores danske team, hvor 2 erfarne IT-specialister (1 i Horsens og 1 i Hedehusene) ser frem til at introducere dig til jobbet, så I sammen kan fokusere på de danske applikationer.

”Selvom alle sidder med selvstændige opgaver, så har vi et rigtig godt samarbejde på tværs af Norden og en åben og hjælpsom atmosfære, så vi kan dele viden og finde fælles løsninger. Vi er dem i IT, der er tættest på forretningen, så det giver også et stort netværk, der rækker langt udover vores eget team,” fortæller Isabell.

Supporter vores 30 danske applikationer
Med base i enten Horsens eller Hedehusene får du fokus på vores 30 danske applikationer, herunder fx vores toldsystem. Din dag foregår primært i vores sagshåndteringssystem, hvor vi modtager issues og spørgsmål fra forretningen. Her er du den, der sidder klar med svar, support og information til alle dine kolleger, der bruger de danske applikationer og systemer, når du:

  • agerer problemknuser, hvis en applikation driller
  • sørger for, at forespørgsler på nye applikationer går igennem de relevante procedurer for implementering, godkendelse, sikkerhed og design
  • sikrer, at alle nuværende applikationer er opdaterede, opgraderede og lever op til gældende standarder, samt at information om ændringer fra Global IT bliver videregivet til forretningen
  • koordinerer med kolleger i afdelingen og resten af Global IT, eksterne leverandører, server- og netværksfolk og lign.


”Du får et tæt samarbejde med slutbrugerne, så det er vigtigt, at du kan sætte dig i deres sted og stille de rigtige spørgsmål for at finde ud af præcis, hvordan du bedst kan hjælpe – og så få oversat det til IT-specifikationer,” fortsætter Isabell.

Du har erfaring med support af IT og applikationer
Vi leder efter dig, der kan balancere mellem IT og slutbruger – som får koordineret de rigtige ressourcer, er et skridt foran og danner sig det fulde overblik over konsekvensen af et issue. Det kræver også, at du er god til at netværke og kan tage ejerskab, når et problem skal løses. Desuden forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med support af IT og applikationer – gerne fra en transportvirksomhed
  • er vant til at arbejde tæt på forretningen i din hverdag
  • generelt har en stor interesse for IT og software – og måske har erfaring med Windows Server
  • mestrer både dansk og engelsk i skrift og tale.


Er vi dine nye kolleger?
Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte manager, Regional IT Business Services, Isabell Granath på +46 418 391358. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3