To vej- eller anlægsingeniører til trafikafvikling øst for Storebælt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Sætter du en ære i at finde løsninger på tekniske problemstillinger? Og har du lyst til at arbejde med et fagområde i rivende udvikling? Så er du måske den ene af de to ingeniører, vi søger til at arbejde med trafikafvikling ved Vejdirektoratets anlægs- og vedligeholdelsesprojekter.

Trafikken stiger fortsat, og det betyder, at vi har brug for et vejnet, der kan håndtere denne udvikling. Det kræver dygtige, engagerede og nysgerrige medarbejdere, der har lyst til at præge, hvordan trafikanterne kan komme nemt og sikkert frem, når vi arbejder på statsvejnettet,” fortæller afdelingsleder Søren Kjemtrup.

Vejdirektoratet har de næste mange år gang i spændende planlægnings- og anlægsprojekter i forbindelse med den seneste infrastrukturaftale. Og når vejprojekterne planlægges, projekteres og bygges, er det os i afdelingen Trafikafvikling og Vejvisning, der tager vare på hensynet til fremkommelighed og trafiksikkerhed for trafikanterne, og skaber rammerne for et sikkert arbejdsmiljø. Alle forhold er vigtige og skal balanceres i vores arbejde med trafikafvikling.

Om stillingen
Du kommer til at få forskelligartede opgaver og dit arbejde vil bl.a. omfatte:

  • grundlæggende aspekter inden for trafikafvikling, herunder projektering af afmærkning set i relation til BIM-strukturer, trafikantadfærd, arbejdsmiljø mv i de konkrete vejprojekter
  • at varetage designet af afmærkningen, så den lever op til gældende regler og praksis, og få det indarbejdet i konkrete udbud
  • samarbejde med fagtilsyn og entreprenører

Du vil få glæde af dine kompetencer indenfor IT og din forståelse for de praktiske udfordringer, som hverdagen bringer.

Du løser opgaverne i et tæt samarbejde med kolleger på Vejdirektoratets forskellige lokationer på tværs af Danmark. Du vil få kontakt til alle aktører i projekterne, herunder interne fagkollegaer, rådgivere, entreprenører og borgere.

Opgaverne er primært placeret øst for Storebælt, men kan være i hele landet.

Hvem er du?
Du vil få mulighed for at være en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor vi sætter en ære i et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for sparring og oplæring i fagdisciplinen trafikafvikling,” fortæller afdelingsleder Søren Kjemtrup.

Du er vej- eller anlægsingeniør og har en interesse for trafikafvikling og det at samarbejde på tværs af flere fagområder.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • evner at sætte dig ind i tekniske problemstillinger og løsninger
  • har erfaring med udarbejdelse af tegninger i CAD-programmer
  • har en interesse for innovative løsninger, understøttet af en ”krøllet hjerne”, der kan bringe nye perspektiver på banen
  • kommunikerer tydeligt både i skrift og tale, og når dine mål til tiden


Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du også har kendskab til vejregler og håndbøger, primært inden for afmærkning af vejarbejder, og at du har gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads”.

Velkommen til Trafikafvikling og Vejvisning

Hos os får du nogle dygtige kollegaer, som brænder for deres arbejde og går langt for at sikre, at du kommer godt ind i dine arbejdsopgaver. Vi lytter og videndeler, og vil rigtig gerne høre dine forslag til forbedringer i forhold til opgaverne” afslutter Søren Kjemtrup.

Du bliver en del af afdelingen Trafikafvikling og Vejvisning, hvor vi ud over at varetage afmærkningen ved vejarbejder også håndterer den permanente vejvisning ved Vejdirektoratets anlægs- og driftsprojekter på statens veje i Danmark.

I afdelingen er vi pt. 23 engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører, teknikere og kontorfunktionærer, og vi lægger stor vægt på både de faglige og de sociale kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde. Vi håber, at du ligesom os, er humørfyldt og positiv i din tilgang til andre mennesker.

Afdelingen er fordelt på vores tjenestesteder i Aalborg, Skanderborg og Fløng og vi har et velfungerende distancesamarbejde med brug af virtuelle møder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider mv.

Forventet ansættelsesdato er den 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Ansættelsen er betinget af at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Kjemtrup på 7244 2424 og/eller [email protected].

Er du interesseret?

Send en kort ansøgning og dit CV senest den 2. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 i 2024.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og/eller andre dokumenter du tænker relevante.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene
  • Tirsdag den 02. januar 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 6
22. september 2024 5
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3