Rekrutteringsfirma

Teamleder til Signal Management & Risikominimering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske den nye teamleder for DK Signaler og Risikominimering i Lægemiddelstyrelsens sektion for national Lægemiddelovervågning (PVDK).

Om os

Du bliver teamleder i en organisation, hvor vores vision er at blive en af Europas førende lægemiddelstyrelser. Der er udarbejdet en perspektivrig og ambitiøs strategi, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse.

Sektionen for national lægemiddelovervågning overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler i Danmark. Sektionen består af tre teams, hvoraf det ene er DK Signaler og Risikominimering og det er netop til dette team, at vi søger en teamleder.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver del af et nyt og ambitiøst ledelsesteam, der har ansvaret for at sikre høj faglighed og udvikling, effektiv driftsledelse og den bedst mulige arbejdsplads.

Om teamet DK Signaler & Risikominimering

Teamet varetager en lang række tværgående opgaver inden for lægemiddelovervågning med fokus på nationale data og projekter og samarbejder med andre fagområder i Lægemiddelstyrelsen, samt med andre myndigheder og samarbejdspartnere, hvor målet er at styrke patientsikkerheden.

Teamets primære opgave er vurdering af signaler og andre sikkerhedsproblemstillinger fra danske kilder, herunder bivirkningsindberetninger og henvendelser fra borgere og sundhedsfaglige. Ud over signaler er teamet også ansvarlig for at udarbejde og udgive dataanalyser og rapporter på såvel faste som aktuelle områder. Der er en række samarbejder og snitflader med lægemiddelindustrien, myndigheder og samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet, som teamlederen vil være medansvarlig for at drive, ligesom teamet er repræsenteret i tværfaglige råd og samarbejder.

Job og ansvarsområder

Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for en meget velfungerende gruppe bestående af 5 engagerede medarbejdere. Du vil, som teamleder også selv varetage overordnede sikkerhedsopgaver og sikre tæt samarbejde med centrale samarbejdspartnere. Ligesom du vil være ansvarlig for at drive udvalgte fora. bl.a. vil du blive ansvarlig for at opbygge samarbejde med og udarbejde analysebestillinger til Lægemiddelstyrelsens nye Dataanalysecenter (DAC).

Vi står over for en større udskiftning af systemerne i overvågningskomplekset og har en ambitiøs plan om i den forbindelse at implementere en endnu højere grad af automatisering af processer. Dette gælder både internt i egne systemer samt for borgere og sundhedsvæsen i forhold til deres bivirkningsrapportering til Lægemiddelstyrelsen. Dette vil også påvirke vores signalsystem og signalprocesser og vi forventer at du som teamleder vil være en central bidragsyder til dette udskiftningsprojekt.

Der er implementeret Lean i Lægemiddelstyrelsen, og Lean principperne ses som fundamentelle i det løbende arbejde med at udvikle både interne og eksterne processer til gavn for lægemiddelovervågningen og patientsikkerheden.

Det er afgørende, at du holder fokus på drift og resultater, men samtidig sikrer faglig udvikling og bevarer et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at teamet, sektionen og enheden når de fastlagte mål, ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling som medlem af teamleder- og sektionslederkredsen.

Uddannelse og professionelle kvalifikationer

Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse med et betydeligt medicinsk indhold, som f.eks. humanbiolog, tandlæge, dyrlæge, eller læge. Du har igennem din karriere opbygget faglige kompetencer inden for lægemiddelovervågningen og inden for ledelse.

Vi forventer, at du:

  • Har dokumenteret ledelses- og projektleder erfaring
  • Har stor erfaring som specialist inden for pharmacovigilance særligt inden for signal management, dataanalyser og risikominimering
  • Har erfaring med at drive data og IT- udvikling på sundhedsdata- og pharmacovigilance området
  • Har stor erfaring i at arbejde med udvikling af systemer og processer og har vist stort drive for nytænkning og afprøvning af nye processer og teknologier
  • Kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk i skrift og tale og kan formidle budskaber klart

Dertil vil det være en fordel, hvis du har pharmacoepidemiologisk erfaring.

Personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene, har godt humør og et smil på læben selv under pres.

Derudover ønsker har vi,at du:

  • Er faglig engageret og målrettet
  • Formår at sætte retning og skabe resultater gennem andreHar politisk tæft og strategisk udsyn
  • Har stærke samarbejds- og kommunikationsevner

Vi tilbyder

Et meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af engagement, humor og gensidig respekt.

Du vil i jobbet få en stor kontaktflade samt mulighed for indflydelse både internt og eksternt fx i forhold til europæiske og internationale styrelses kollegaer.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller den til enhver tid gældende overenskomst for læger i staten mellem Finansministeriet og yngre Læger, jf. bilag 3, Læger på Sundhedsministeriets område. Du vil blive ansat som chefkonsulent.

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Der er tale om en fuldtidsstillingmed tiltrædelse snarest muligt.

Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.

Vil du vide mere?

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte Hanne Beirholm, Beirholm Search på tlf. 29 44 00 80, som assisterer med search og udvælgelse på denne ansættelse.

Som følge af, at Beirholm Search assisterer med search og udvælgelse på denne ansættelse, betyder det, at virksomheden får adgang til dine oplysninger, såfremt du vælger at ansøge stillingen.

Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 34
18. september 2024 31
17. september 2024 31
16. september 2024 28
15. september 2024 29
14. september 2024 29
13. september 2024 25
12. september 2024 29
11. september 2024 29
10. september 2024 29
9. september 2024 29
8. september 2024 28
7. september 2024 26
6. september 2024 26
5. september 2024 26
4. september 2024 22
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 22
31. august 2024 23
30. august 2024 23
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 23
26. august 2024 19
25. august 2024 18
24. august 2024 18
23. august 2024 20
22. august 2024 19
21. august 2024 25
20. august 2024 25