Studentermedhjælper til networking project (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Brænder du for projektledelse, kommunikation og eventkoordinering? Har du et internationalt mindset og er du stærk til at netværke? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet 2-årig stilling.

HVAD ER IBA (INTERNATIONAL BAR ASSOCIATION)?
"Established in 1947, shortly after the creation of the United Nations, the IBA was born out of the conviction that an organisation made up of the world's bar associations could contribute to global stability and peace through the administration of justice. In the ensuing 70 years since its creation, the organisation has evolved, from an association comprised exclusively of bar associations and law societies, to one that incorporates individual international lawyers and entire law firms. The present membership is comprised of more than 80,000 individual international lawyers from most of the world’s leading law firms and some 190 bar associations and law societies spanning more than 170 countries."

DINE ARBEJDSOPGAVER
Du får en unik mulighed for at varetage en bred portefølje af projektledelse samt kommunikations- og koordinationsopgaver med personlig assistance til en af vores dygtige Equity Partners i Corporate M&A, som netop er tiltrådt et spændende formandskab i IBA Women Lawyers' Commitee samt en rolle som Councellor i IBAs European Regional Forum.

Du vil blandt andet få ansvaret for at:
- Agere PA for IBA's formand for Women Lawyers' Commitee og Councellor i European Regional Forum
- Organisere formelle møder, konferencer og events, såvel fysiske som virtuelle
- Varetage kommunikation med samarbejdspartnere over hele verden. Alt vil foregå på engelsk
- Styre vores IBA mailboks og håndtere alle indkomne forespørgsler og opgaver
- Udforme beslutningsreferater af afholdte møder samt sikre, at der følges op på aftalte actions

Udover de faglige arbejdsopgaver tilbyder vi en arbejdsplads med en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor vi samtidig er ambitiøse og lægger afgørende vægt på at levere på et højt fagligt og professionelt niveau.

VI HAR HØJE AMBITIONER PÅ VORES KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
Du er ambitiøs og brænder for at føre idéer ud i livet. Du har således mod til at gå nye veje og evner samtidig at navigere uden om eventuelle lavpraktiske forhindringer på en konstruktiv og positiv måde. Derudover er du ansvarsbevidst, engageret og fleksibel i spidsbelastede perioder. Vi stiller krav til dine præstationer og forventer, at du også selv tager initiativ, og kan arbejde selvstændigt.

Derudover forventer vi, at:
- Du er udadvendt, proaktiv og stærk til at netværke
- Du kan holde mange bolde i luften og bevarer samtidig overblikket
- Du taler og skriver engelsk på højt niveau (udenlandsophold er et plus)
- Du er struktureret og detaljeorienteret
- Det er en fordel, hvis du erfaring med projektledelse og/eller arrangementskoordinering, gerne fra en lignende stilling

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med en fleksibel arbejdstid og med mulighed for fri til eksamenslæsning. Stillingen svarer til ca. 60 timer per måned, men da stillingen er præget af svingende mængde i arbejdsopgaver, er det nødvendigt, at du kan se dig selv stå til rådighed særligt i spidsbelastningsperioder.

OBS: Ansøgning og CV skal være på engelsk, og dele af samtalen vil foregå på engelsk.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 26
6. september 2024 26
5. september 2024 26
4. september 2024 22
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 22
31. august 2024 23
30. august 2024 23
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 23
26. august 2024 19
25. august 2024 18
24. august 2024 18
23. august 2024 20
22. august 2024 19
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 23
18. august 2024 23
17. august 2024 23
16. august 2024 23
15. august 2024 24
14. august 2024 23
13. august 2024 26
12. august 2024 26
11. august 2024 27
10. august 2024 27
9. august 2024 26
8. august 2024 26