Vikarstilling: HR-profil med sans for at drive processer (barselsvikariat, Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hellerup

En forretningsorienteret tilgang til HR og en særlig opmærksomhed på at yde vores mange interne "kunder" en god sparring og professionel hjælp er noget af det, der kendetegner det team, du vil blive en del af, hvis du bliver HR-konsulent i Horten.

Vi er en af Danmarks største advokatvirksomheder og søger lige nu en ny kollega med administrativ erfaring, gerne inden for behandling af HR-data, systemimplementering og rekruttering. Stillingen er et barselsvikariat og en fuldtidsstilling.

SELVSTÆNDIGE ARBEJDSOPGAVER I ET VELFUNGERENDE TEAM
En del af dine opgaver vil bestå i at supportere vores to HR Business Partnere i rekrutteringsprocessen; herunder blandt andet oprettelse af stillingsopslag, screening af kandidater og indkaldelse til samtaler. Derudover har du i samarbejde med HR-chefen ansvaret for tilrettelæggelse af Hortens interne kursusakademi.

Vi står desuden overfor snarligt at skulle implementere et nyt HR-system og surveysystem. Vi forestiller os derfor, at du vil få en rolle i implementeringen af systemerne i samarbejde med resten af teamet; herunder kontakt til systemudbyder, overførsel af data og på sigt at blive superbruger.

Du har mulighed for at præge denne stilling ved at tage selvstændigt ansvar og komme med gode idéer til fx smidigere processer. Vi vil til gengæld kvittere med stor tillid, hjælpsomhed og fleksibilitet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt inden for administration og koordinering, men mere konkret vil de bestå i at:
- Supportere implementeringen af nyt HR- og surveysystem
- Opdatere HR-data og trække tal og information til analyser, statistikker m.m.
- Varetage administrative processer i forbindelse med rekrutteringer, bl.a. screene kandidater, indkalde til samtaler og fremsende bekræftelser, tests og afslag samt at udsende ansættelseskontrakter og lign.
- Tilrettelægge og administrere vores kursusaktiviteter i Horten Academy
- Udarbejde barselsaftaler og tilrettelægge Hortens barselsnetværk
- Håndtere forskellige HR-spørgsmål fra organisationen, i tæt samarbejde med dine kolleger

Dine arbejdsopgaver løses i samarbejde med dine kollegaer, og du bliver en del af et team, der arbejder tæt sammen, og som er afhængige af hinandens positive og fleksible indstilling. Samtidig er vores arbejde betinget af gode relationer i hele huset, hvilket vi alle prioriterer højt – både på et fagligt og et personligt plan.

Vores employer branding-kampagne "Karma er også en lov" beskriver med få ord Hortens tilgang til både ansatte og kunder, for mens vi betragter stærke faglige kvalifikationer som en selvfølgelighed, er det de menneskelige, vi er forankret i.

STRUKTURERET OG EFFEKTIV MED ET OPTIMISTISK SIND
Vi forestiller os at du har lidt eller nogen erfaring fra en tidligere HR-funktion, eller er nyuddannet med erfaring fra et studiejob. Det er afgørende, at du ser dig selv som administrativ stærk, logisk tænkende og formår at balancere grundighed og effektivitet. Til gengæld står vi klar med grundig oplæring og support i den første tid.

En af dine styrker er, at du kan strukturere og prioritere din tid ved at gennemskue, hvordan opgaven skal skæres til. Det giver dig energi at have mange forskellige opgaver på dit bord, og du formår at bevare både overblikket og dit gode humør og give en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det.

Du kommunikerer godt på skrift, og det er en forudsætning, at du har flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer og har et godt kendskab til hele Office-pakken – især Excel og PowerPoint. Kendskab til grundlæggende HR-jura er også en fordel.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Matcher du jobbet, og synes du, det lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig. Deadline for ansøgning er den 9. juni 2022, men da vi håber at kunne lukke stillingen inden udgangen af maj, beder vi dig sende din ansøgning hurtigst muligt samt CV og relevante eksamensbeviser. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-chef Mette Meirup Gregersen på tlf. 3334 4384.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 21
1. juli 2024 23
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 23
27. juni 2024 23
26. juni 2024 35
25. juni 2024 35
24. juni 2024 36
23. juni 2024 37
22. juni 2024 37
21. juni 2024 38
20. juni 2024 38
19. juni 2024 39
18. juni 2024 39
17. juni 2024 35
16. juni 2024 36
15. juni 2024 36
14. juni 2024 36
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 32
10. juni 2024 23
9. juni 2024 33
8. juni 2024 33
7. juni 2024 35
6. juni 2024 34
5. juni 2024 35
4. juni 2024 35
3. juni 2024 36
2. juni 2024 34