Øvrige i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Får du energi af at samarbejde med interessenter fra forskellige dele af verden? Leder du efter en mulighed for at bruge dine evner til at udvikle og implementere produktionsudstyr og produkter? Så er du måske vores nye projektingeniør til Needle Manufacturing & Sourcing i Hjørring.

Stillingen

Som projektingeniør kommer du til at spille en nøglerolle i et varierende antal igangværende projekter omhandlende f.eks. vores montagelinjer, pakkeanlæg og faciliteter. Du indgår i projektteams, hvor I styrer projektets scope og teknologivalg, og derigennem sikrer implementering af effektive løsninger og processer.

Afhængig af projekternes fremdrift og forskellige faser vil dine primære opgaver være:

  • Udvikling af montageanlæg til nye produkter
  • Definering af det endelige produkt igennem indsamling, fastlæggelse og dokumentation af krav
  • Facilitering af Product og Work Breakdown Structure workshops med tekniske eksperter og procesansvarlige
  • Dokumentering og deltagelse i systemdesign, leverandørudvælgelse og FAT/SAT-aktiviteter
  • Ansvarlig for installation, kvalificering og verificering af udstyr og systemer

Du får mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi indenfor produktionsudstyr, visionsystemer og robotanlæg i et tæt samarbejde med tekniske eksperter, projektledere og leverandører over hele verden.

Kvalifikationer

Du er ingeniør, maskinmester eller har en tilsvarende teknisk uddannelse. Har du viden og interesse - måske kombineret med erfaring - indenfor projektarbejde, produktionsudstyr, automation og robotter vil det være en fordel.

Din arbejdsform er struktureret og systematisk, og du har et stærkt fokus på både kvalitet og enkelhed samtidig med, at du stræber efter at levere resultater. Dit åbne sind og can-do-attitude gør det nemt for dig både at samarbejde med kolleger på alle niveauer i organisationen og være bindeled imellem forskellige faggrupper. Du trives i et multikulturelt miljø med kontinuerlig udvikling, og det er naturligt for dig at skabe kontakt, kommunikere, samarbejde og udfordre kolleger samtidig med, at du bevarer en god humoristisk sans, selv når presset bliver højt. Endelig behersker du engelsk på et professionelt niveau såvel mundtligt som skriftligt.

Om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen, Needle Manufacturing Development, hvor vi er 30 personer. Afdelingens vigtigste ansvarsområder er:

  • Etablering af produktionsudstyr til nye og eksisterende produkter
  • Partner for afdelingen, Research & Development, under udvikling af nye produkter
  • Planlægning og eksekvering af fabrikkens projekter
  • Administration af produktdokumentation

Vi værdsætter professionalisme, en høj ansvarsfølelse og en åben og uformel dialog. Vi sikrer et miljø, hvor vi fokuserer på løbende at forbedre både vores individuelle og teamets kompetencer.

Afdelingen er en del af Needle Manufacturing & Sourcing (NMS) i Hjørring, som er en Novo Nordisk produktionssite med godt 325 medarbejdere. NMS har det samlede ansvar for forsyningskæden for Novo Nordisks penkanyler til hele verden herunder både intern og ekstern produktion, kvalitetssikring samt produktionsudvikling.

Om Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk stræber vi efter kvalitet. Som verdensførende inden for diabetesbehandling og en vigtig aktør inden for væksthormon- og hormonbehandling får vores medarbejdere attraktive kompetencer indenfor medicinindustrien. Vi mener, at en inkluderende arbejdsplads gør det muligt for vores medarbejdere at yde deres bedste, og at fleksibilitet er en måde at fremme en inkluderende arbejdsplads på. Vi tilbyder vores medarbejdere muligheder for kontinuerlig personlig udvikling bl.a. igennem intern såvel som ekstern uddannelse samt mulighed for jobrotation på sites rundt i hele verden.

Kontakt

For yderligere information, kontakt Associate Manager, Peter Knudsen på +45 3079 5887 eller Associate Manager, Thomas Juhl Fruensgaard på +45 3079 8307

Ansøgningsfrist

11 november 2022

Du behøver ikke medsende en motiveret ansøgning, men tilføj et par sætninger om, hvorfor du søger jobbet i dit CV. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces vil vi bede dig om ikke at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Øvrige i Skagen

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Hirtshals

    Fri kontakt
    Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
    • Øvrige
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Øvrige i Thisted

    Vi søger en ny kollega, som har lyst til at indgå i samarbejdet om vores målgruppe, hjemløse eller funktionelle hjemløse – der ofte har en misbrugsproblematik og/eller andre sociale problemstilling..
    • Øvrige
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 12
9. juli 2024 11
8. juli 2024 11
7. juli 2024 12
6. juli 2024 12
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 10
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 12
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 15
22. juni 2024 15
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 16
18. juni 2024 15
17. juni 2024 14
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 15
12. juni 2024 13
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11