Studentermedarbejder til [xxxxx] Digital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hørsholm

Er du på udkig efter et spændende, inddragende og udfordrende studiejob? Har du ambition om at arbejde i et af Danmarks førende internationale konsulenthuse inden for ledelses- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med digital læring og virtuelle ydelser? Så er stillingen som studentermedarbejder i Mannaz Digital det rette valg for dig.

Hos Mannaz giver vi dig mulighed for at prøve kræfter med konsulentbranchens opgaver og udfordringer. I denne rolle vil du særligt komme til at arbejde med udvikling, design og opsætning af digitale samt virtuelle læringsforløb og services.

I Mannaz Digital arbejder vi med effektfulde digitale og virtuelle løsninger, hvor vi rådgiver og designer blendet og fuldt ud virtuelle læringsforløb for vores kunder. Digitale løsninger udvikles oftest i samspil med konsulenter, der underviser på vores mange veletablerede programmer, samt vores åbne kurser, hvor deltagerne mødes fysisk.

Til Mannaz Digital leder vi efter en profil, der har flair for både teknologi og menneskelig læring samt udvikling. Vi har kontorer i Århus, Hørsholm, Malmø og London, men leder efter en studentermedarbejder til vores team i enten Hørsholm eller Århus, dog er vores arbejde indrettet efter virtuelle arbejdsforhold og det vil derfor også muligt, at arbejde hjemmefra. Du skal som udgangspunkt kunne arbejde ca. 15 timer ugentligt, og der er mulighed for fleksibilitet omkring spidsbelastning på dit studie.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men inkluderer blandt andet:

  • Teknisk facilitator på virtuelle sessioner
  • Design, udvikling og opsætning af digitale læringsforløb
  • Design og udvikling af digital læring herunder videoer, artikler, introduktionstekster, e-learning etc.
  • Administration af læringsplatforme
  • Kundekontakt og projektledelse i forbindelse med opstart og vedligeholdelse af læringsforløb

Vi forventer, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt om arbejdsopgaverne, men du behøver ikke at have indgående kendskab eller indsigt i ovenstående fra starten.

Mannaz Digital

I Mannaz Digital benytter vi os af flere digitale platforme og formater, som vi bygger vores læringsrejser op omkring. Til disse designer og tilpasser vi løbende digitalt indhold, i forhold til den enkelte kundes behov og efterspørgsel.

Du vil som studentermedarbejder være med til at udvikle og oprette indhold til digital læring og indgå i et tværfagligt team, som leverer digitale løsninger til en bred vifte af internationale kunder. Vi sørger for, at du bliver klædt på til opgaven, ved gradvist at blive inddraget i udvikling af indhold sammen med vores erfarne konsulenter. Du vil få en grundig introduktion til vores digitale læringsplatforme og teknologiske løsninger. Stillingen tilbyder dig en sjælden indsigt i konsulentbranchen og giver dig mulighed for at arbejde med de nyeste tendenser inden for læring, digitale løsninger, ledelsesudvikling og projektledelse.

Dine kvalifikationer

  • Du er i gang med din overbygning på en relevant lang videregående uddannelse og ønsker at kombinere din teoretiske indsigt med praktisk erfaring
  • Du har valgt en studievej, hvor du kombinerer en teknisk og en humanistisk tilgang – såsom Digital Design og Interaktive Teknologier fra ITU eller Humanistisk-Teknologisk uddannelse (Hum-Tek) fra RUC*
  • Du er orienteret omkring nyeste digitale trends og har en kommerciel tilgang til anvendelsen af disse
  • Du er en skarp kommunikator både skriftligt og visuelt samt har blik for hvordan dette hjælper læringsprocessen
  • Du har faglig interesse for læring og organisatorisk udvikling kombineret med digital indsigt

* Disse studieretninger er udelukkende tænkt som eksempler - stillingsopslaget er ikke begrænset til disse, men rettes mod alle studieretninger med en humanistisk og/eller teknologisk tilgang.

Dine personlige egenskaber

  • Du har et godt humør, højt drive og tilgår opgaver disciplineret og ansvarsbevidst
  • Du kan agere i travle miljøer og tager selv initiativ
  • Du har passion for konsulentfaget og et ønske om at gøre en forskel for kunder og kollegaer
  • Du er nysgerrig på, hvordan mennesker lærer og hvordan deres behov kan være forskellige

Om Mannaz

Mannaz A/S er internationalt anerkendt for vores kompetenceudvikling. Med udgangspunkt i innovation og effektive læringsmetoder udvikler vi hvert år mere end 10.000 ledere, projektledere og vidensmedarbejdere. Vores virkelighedsnære løsninger har et strategisk afsæt og skaber reel effekt. Med kontorer i København, Aarhus, London og Malmö samt et globalt netværk af facilitatorer, udvikler vi mennesker over hele verden.

Ansøgning

Ansættelsessted vil være på vores kontor i Hørsholm eller Århus, men i løbet af foråret 2021 flytter vores kontor i Hørsholm til nye lokaler i København.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Send os dit CV og fortæl os i din ansøgning, hvorfor det skal være dig, der flytter ind hos os!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Simone Toftegaard, Digital Consultant, på [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Øvrige
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 17
18. september 2024 18
17. september 2024 17
16. september 2024 19
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 19
10. september 2024 19
9. september 2024 19
8. september 2024 20
7. september 2024 20
6. september 2024 21
5. september 2024 20
4. september 2024 19
3. september 2024 18
2. september 2024 18
1. september 2024 21
31. august 2024 22
30. august 2024 22
29. august 2024 20
28. august 2024 16
27. august 2024 15
26. august 2024 16
25. august 2024 17
24. august 2024 17
23. august 2024 18
22. august 2024 18
21. august 2024 18
20. august 2024 16