Elever med høje ambitioner for fremtidig karriere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Holstebro

ACT AMBITIOUS – ACT TO GET KNOWLEDGE – ACT TO KICKSTART YOUR CAREER

Er du klar til at bane vejen for din fremtidige karriere? Som elev hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, kommer du helt tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab. Hos Actona Company arbejder vi konstant på at udvikle vores egne kommende stjerner, og lige nu søger vi elever med fælles opstart d. 1. september 2021.

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elev-uddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Du bliver udfordret og får ansvar, men vi sørger også for at din rygsæk fyldes med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, som skal udvikle dig fagligt og personligt. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for international handel.

”Som elev får jeg praktisk erfaring, samtidig med at jeg tager en uddannelse. Jeg får en helt fantastisk viden om Actona, men også om handelsverdenen. Hver dag bliver jeg udfordret, og jeg får lov til at prøve mig selv, mens der altid er råd og vejledning tæt på”, Rasmus Rose Haas, elev i Salgsafdelingen

Passioneret teamplayer med høje ambitioner

Det er dine egne ambitioner og mål, der sætter kursen. Det veltilrettelagte elevforløb sikrer, at du får den viden du har brug for, og via workshops kommer du rundt i hele virksomheden. Viser du vilje og besidder du evnerne, giver vi dig mulighed for at gribe alle de bolde du kan. Dine kollegaer står klar til at vejlede, heppe og støtte dig, så du kan placere bolden øverst i højre hjørne – i bedste Zlatan stil.

Det er nemlig kendetegnet for Actona Company – vi hjælper hinanden. Det er vigtigt for den fælles succes, at du er en teamplayer, som gerne hjælper dine kollager og også kan skabe resultater i teams.

Som elev i Actona Company blev jeg virkelig overrasket over, hvordan alle kollegaer, altid er klar til at lægge egne opgaver til side for at hjælpe mig. Det er en helt speciel følelse, og selvom vi ofte løser opgaver selvstændigt, er der en samhørighed og vi fejrer vores succeser sammen”, Sara Vilken, elev i Indkøbsafdelingen.

Som ansøger til et elevforløb hos Actona Company, skal du have en relevant uddannelse. Da du får en bred berøringsflade, forventer vi, at du kommunikerer flydende på engelsk i både skrift og tale.

Tilpasset forløb med fokus på udvikling
Som elev i Actona Company vil du komme til at sidde i enten Salgsafdelingen eller Indkøbsafdelingen – men uanset er det vigtigt at komme godt fra start og derfor vil du fra begyndelsen blive tilknyttet et team, som er dem, du vil arbejde tættest sammen med. Du bliver en del af et ungt internationalt miljø, hvor 325 engagerede kollegaer hver dag forfølger vores fælles vision om at være en af verdens mest attraktive leverandører af møbler til førende møbelhandlere. Din leder vil have fokus på din udvikling, og dine indsatser bliver løbende evalueret – både de individuelle og dem du skaber sammen med dit team.

Dine interesser skaber vejen

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af hvilken afdeling, du bliver en del af. Du vil få din faste gang i salg eller indkøb, hvorfor du i din ansøgning gerne må skrive, hvad du interesserer dig mest for.

En 2-årig elevuddannelse hos Actona Company er inddelt i forskellige moduler. I hvert modul er der indlagt workshops, der skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af organisationen. Vi har fokus på din udvikling og læring, og arbejder derfor med halvårlige modulplaner, der bliver afsluttet med et review.

Sideløbende med dit arbejde hos Actona Company, vil du gennemgå et teoretisk uddannelsesforløb på i alt otte uger. På uddannelsen får du muligheden for at dygtiggøre dig inden for salgs- eller indkøbsmetode. Du bliver en del af et ambitiøst internt forløb, hvor du starter din elevperiode sammen med andre elever og trainees.

Du kan læse mere om forløbet her: https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona-company/elev/

Samtale / Actona Company Star Day
Alle de kandidater som vi ønsker at se til en første samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Herefter udvælges hvilke kandidater der går videre til 2. runde og dermed blive inviteret til Actona Company Star Day. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 7. april og d. 8. april 2020.

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Opstart - 1. september 2021

Ansøgningsfrist - 24. marts 2021

Databeskyttelseserklæring http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter årligt for end DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger til kunder i mere end 90 lande.

Se mere på www.actonacompany.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Tilbudschef

    TilbudschefIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at [xxxxx], hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Øvrige
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 35
18. september 2024 34
17. september 2024 36
16. september 2024 33
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 31
12. september 2024 31
11. september 2024 31
10. september 2024 30
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 30
5. september 2024 34
4. september 2024 34
3. september 2024 29
2. september 2024 29
1. september 2024 28
31. august 2024 27
30. august 2024 28
29. august 2024 30
28. august 2024 28
27. august 2024 27
26. august 2024 24
25. august 2024 24
24. august 2024 28
23. august 2024 29
22. august 2024 27
21. august 2024 27
20. august 2024 27