Motiverende og involverende Regional Manager Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Tag med på Godt Smil’s vækstrejse Motiveres du af at bidrage til organisationens udvikling og vækst via skarpt fokus på høj patienttilfredshed? – så har vi måske jobbet til dig.

Som Regional Manager, Sjælland får du et alsidigt job med plads til indflydelse og udvikling. Du er kendt som en motiverende leder og brænder for at coache og inspirere dine 5 Area Mangers, som sammen med vores dygtige tandlæge partnere, leder den daglige drift af vores pt 12 klinikker på Sjælland. Som Regional Manager er du ”hands on” leder og sparringspartner, og du er en succes i jobbet, når dine teams kan realisere vores strategi og KPI’er om bl.a. ekstraordinær patienttilfredshed, høj medarbejdertrivsel og fortsat profitabel vækst.

Dine ansvarsområder og opgaver i overskrifter:

  • Daglig sparring til Area Managers vedr. igangværende drift og optimerings-/udviklingsopgaver
  • Via samarbejde med Area Managers og klinik partnere implementerer du nye tiltag samt opfølgning på væsentlige KPI’er som fx kapacitetsudnyttelse, sygefravær/trivsel
  • Du støtter Area Managers og klinikpartnere i udvikling af driften af eksisterende klinikker, erfaringsudveksling på tværs af klinikker samt opstart og on boarding af nye klinikker
  • I samarbejde med COO og HR Business Partner identificerer du relevante udviklingsbehov samt faciliterer udviklings- og træningstiltag på tværs af faggrupper og klinikker
  • I samarbejde med den øvrige organisation støtter du udviklingen af Godt Smils fortsatte udbredelse i Danmark med utrætteligt fokus på høj kvalitetsoplevelse til fair priser

Du referer til vores COO, og du bliver en vigtig deltager i vores udvidede ledergruppe, lige som du er i tæt daglig dialog med vores Service Center og øvrige administrative personale, som sidder i vores hovedkontor i Horsens.

Dine faglige og erfaringsmæssige kvalifikationer:

Vi forestiller os at du har nogle års succesfuld erfaring som motiverende og involverende leder af selvkørende, fagligt dygtige og entusiastiske ledere. Dit teoretiske fundament består sikkert af en kommerciel uddannelse på bachelorniveau kombineret med relevante efter- eller videreuddannelser i ledelse. Det vigtigste er, at du forstår via en coachende tilgang at omsætte budgetmål til relevante initiativer og handlinger. Du taler og skriver dansk og engelsk uden problemer og er rutineret bruger af office pakken.

Det vil være en meget stor fordel, at du har kendskab til sundhedsrelaterede brancher enten som leverandør eller direkte som udbyder af fx dentalbehandlinger/-produkter, medicinske produkter, kosmetiske behandlinger, briller/høreapparater eller lign.

Ligeledes vil det være et plus og ikke et krav, at du har kendskab til kædedrift, men det væsentligste er, at du er villig til at tillære dig vores branches kritiske succesfaktorer og Godt Smils DNA.

Dine personlige karakteristika:

  • Du er en empatisk og troværdig samarbejdspartner, som kommunikerer i øjenhøjde på alle organisatoriske niveauer og let etablerer nye samarbejdsrelationer.
  • Du har bevist, at du forstår at udvikling opstår gennem dialog, involvering og modet til at undersøge nye veje.
  • Du evner at holde det holistiske overblik på retning og prioriteter på kædeniveau imens du ser den enkelte klinik/den enkelte kollegas muligheder og behov.
  • Du trives i et dynamisk og agilt miljø, hvor du nogle gange skal skifte retning og tage hurtige beslutninger for at sikre, at dit team kan komme videre mod målet i rette tid og med rette kvalitet.

Du vil i høj grad kunne medvirke til at definere din rolle i organisationen, og vi forestiller os at rollen udvikles i takt med at vi udvikler os sammen.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst, hvor hverdagene sjældent vil ligne hinanden. Kulturen er uformel, og vi har en meget flad hierarkisk struktur, hvilket i dagligdagen betyder at alles ideer og tanker er lige vigtige. En af vores succesfaktorer som kæde er, at vi er gode til at udnytte, at vi alle er forskellige og derfor har hver vores særlige bidrag til helheden.

I Godt Smil hersker en iværksætterånd, hvor vi elsker at få implementere nye tiltag og har en lang historik som ”first-mover” i brancher og dette har vi bestemt ambitioner om at blive ved med.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og indeholder mulighed for kørselsordning eller firmabil. Derudover tilbydes du naturligvis fordelagtige vilkår på ikke offentlig regulerede tandydelser og sundhedsforsikring.

Du vil få et kontor på vores klinik på Frederiksberg og vil ellers køre ud fra din bopæl, som ligger centralt på Sjælland, og tilbringe det meste af din tid på klinikkerne sammen med Area Managers. Et par gange om måneden vil du deltage i møder på hovedkontoret i Horsens.

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesser? Og genkender du dig selv i vores beskrivelser af kvalifikationer og personlige karakteristika? Så glæder vi os til at modtage et CV og en motiveret ansøgning med dine tanker om, hvordan du vil bruge dine særlige kompetencer og erfaringer hos os.

Vores rekrutteringsproces

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Såfremt vi finder din ansøgning og CV relevant for en videre dialog, vil vi kontakte dig på telefon for en kort screening, inden vi inviterer kandidater til første samtale. I forbindelse med anden samtale vil du blive bedt om at gennemføre en adfærdstest, som vil indgå i anden samtale, som foregår i Horsens. Du vi få nærmere information herom senere i processen.

Spørgsmål

Mangler du informationer om jobbet før du kan vurdere om det er interessant for dig, er du velkommen til at ringe til HR Business Partner, Helle Winding på tlf 20282877 eller skrive på [email protected]

Du kan også læse mere om os her: www.godtsmil.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens
  • Fredag den 03. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Uddannet mekaniker søges til virksomhed Aarhus området.Til Virksomhed i Aarhus området søger vi en uddannet mekaniker, som skal vedligeholde & servicere virksomhedens materiel.Du kommer til at lave..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Brabrand

    Intern udlejnings konsulent til Brabrand områdetEr du en person som brænder for pc arbejde og godt kunne tænke sig at arbejde for en virksomhed som har travlt, og kan lide at betjene kunder pr. tel..
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Horsens over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. juli 2024 41
25. juli 2024 41
24. juli 2024 42
23. juli 2024 41
22. juli 2024 40
21. juli 2024 41
20. juli 2024 40
19. juli 2024 42
18. juli 2024 44
17. juli 2024 40
16. juli 2024 37
15. juli 2024 37
14. juli 2024 36
13. juli 2024 35
12. juli 2024 37
11. juli 2024 35
10. juli 2024 33
9. juli 2024 33
8. juli 2024 33
7. juli 2024 32
6. juli 2024 33
5. juli 2024 35
4. juli 2024 35
3. juli 2024 34
2. juli 2024 35
1. juli 2024 34
30. juni 2024 34
29. juni 2024 34
28. juni 2024 35
27. juni 2024 32
26. juni 2024 32