Vil du stå i spidsen for VIAs lederuddannelse for ingeniører?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

I VIA har vi ambitionen om at være Danmarks bedste udbyder af efter- og videreuddannelse.
Til at bistå os, søger vi en person, som kan stå i spidsen for vores EBA (Engineering Business Administration), og som kan undervise i et eller flere moduler på uddannelsen. Har du erfaring med ledelse, forretningsudvikling og markedsføring fra den private sektor? Og er du en god formidler, så vil vi gerne høre fra dig.

EBAén er en lederuddannelse, der henvender sig til bl.a. ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og andre med en teknisk baggrund. Uddannelsen bygger bro mellem stærke tekniske kompetencer og markedsorienteret, forretningsmæssig viden og færdigheder, som gør deltagerne i stand til at varetage ledelsesopgaver på såvel strategisk som operationelt niveau.

Uddannelsen har haft en stor vækst inden for de seneste år. Vores nye medarbejder skal være med til at understøtte den videre rejse og skabe et stærkt brand omkring EBAén i vores omverden. Du kan læse mere om EBA uddannelsen her.

Din profil
Vi forventer, at du har flere års erfaring fra en større virksomhed eller har arbejdet som konsulent. Dine primære opgaver har været inden for ét eller flere af følgende områder: ledelse, forretningsudvikling, markedsføring, strategi og digitalisering.

Du er en stærk formidler og brænder igennem, når du står over for en gruppe af mennesker.
Du kan se dig selv undervise ingeniører og andre med en teknisk baggrund i klasseværelset gennem blendede forløb og i online-læringsforløb. Du er en netværksperson og finder det let at indgå i relationer med andre. Du er nysgerrig på de forretningsmæssige muligheder inden for digitalisering og/eller bæredygtighed og har måske lyst til at blive et af vores faglige fyrtårne på området i VIA.

Af natur er du nysgerrig, har en interesse i at udvikle dig fagligt og lyst til at være et af vores ansigter udadtil med en stærk faglig profil. Du trives i samarbejde med dygtige kolleger, når du er med til at flytte grænser, og når du skaber gode resultater. Du er optaget af at skabe resultater og trives med at fortælle omverdenen om de opgaver, du er med til at løse.

Dine opgaver
Som spydspis og underviser på EBA uddannelsen vil du primært arbejde med at udvikle, markedsføre og undervise på uddannelsen sammen med 6-8 andre undervisere. Du vil få det primære ansvar for markedsføring af uddannelsen i samarbejde med vores kommunikationsafdeling, ligesom du skal have interesse i – og lyst til at være et af vores faglige fyrtårne i forhold til den private sektor og dele ud af dine viden på de sociale medier, i artikler, webinarer og som en del af vores markedsføringsaktiviteter. Du vil få et tæt samarbejde med dine studerende fra erhvervslivet og dine kollegaer. Derudover forventes du at indgå i tværgående projekter i og uden for VIA, som har fokus på forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder.

Vi søger en profil, der kan bidrage med indsigt, engagement og praktisk erfaring inden for et eller flere af for følgende områder:

  • Forretningsudvikling
  • Markedsføring
  • Ledelse
  • Strategi
  • Digitalisering og bæredygtighed

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og flere års erfaring fra en privat virksomhed.

Om VIA Efter- videreuddannelser
Som arbejdsplads kan VIA tilbyde dig at blive del af en udviklingsorienteret organisation med faglig stærke miljøer, der spænder vidt, og hvor der er højt til loftet. Vi vil skabe uddannelse, der skaber værdi for vores studerende og deres organisationer, nu og i fremtiden.

Vi er stolte af vores uddannelser og optaget af at udvikle vores medarbejderes kompetencer. Vi har fokus på fællesskaber, der får det bedste frem i folk, og hvor der er plads til kreativitet og nytænkning. Og så har vi en stærk fokus på at udvikle fremtidens uddannelser og blive en livslang kompetencepartner for vores studerende.

Som kollega hos os får du:
  • Kompetente, nysgerrige og imødekommende kolleger og et stærkt fagligt miljø inden for ledelse, forretnings- og organisationsudvikling
  • Udviklende relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Tværfaglige udviklings- og forskningsopgaver

Dit primære arbejdssted vil være VIA Campus Horsens, men som underviser og konsulent kan du forvente at undervise andre steder i Midtjylland/Jylland. Det forventes, at du har kørekort og bil til rådighed. Vi er en fleksibel arbejdsplads, men værner om fællesskabet, den faglig udvikling af vores medarbejdere og at sætte et aftryk hos vores aftagere.

Du vil blive ansat enten som adjunkt eller som lektor.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomster og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458

Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2022 eller efter nærmere aftale.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lotte Langkilde på tlf. 8755 1906

Vi skal have din ansøgning senest den 9. marts 2022.
Der afholdes ansættelsessamtaler:
- 1. runde afholdes den 15. marts 2022
- 2. runde samtaler afholdes den 23. marts 2022.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Horsens over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 37
18. september 2024 37
17. september 2024 36
16. september 2024 35
15. september 2024 36
14. september 2024 38
13. september 2024 38
12. september 2024 39
11. september 2024 36
10. september 2024 37
9. september 2024 40
8. september 2024 38
7. september 2024 40
6. september 2024 36
5. september 2024 37
4. september 2024 37
3. september 2024 36
2. september 2024 35
1. september 2024 36
31. august 2024 33
30. august 2024 34
29. august 2024 33
28. august 2024 34
27. august 2024 35
26. august 2024 37
25. august 2024 37
24. august 2024 38
23. august 2024 38
22. august 2024 40
21. august 2024 40
20. august 2024 38