Erfaren fuldmægtig til Direktionssekretariatets it- og digitaliseringsområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at arbejde med sundheds-it og digitalisering på et af Region Hovedstadens store akuthospitaler. Så har vi et job, hvor du kan blive del af et direktionssekretariat, hvor din rolle bliver at planlægge, styre processer på IT og digitaliseringsområdet. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt på tværs af faggrupper, interessenter og organisatoriske grænser, ligesom du får en unik mulighed for at arbejde med projektimplementering bl.a. i forbindelse med ibrugtagningen af Nyt Amager og Hvidovre Hospital. Vi søger nemlig en dygtig kollega med lyst til faglige udfordringer inden for et spændende felt med stort fokus og stor betydning for tusindvis af ansatte og patienter på Amager og Hvidovre Hospital.

Dine roller og dine opgaver

Dine opgaver vil ændre sig over tid, men vil bl.a. bestå af:

  • Du vil være administrativ tovholder for IT og digitaliserings-tiltag på hospitalet i samarbejde med dine stabskollegaer, kliniske afdelinger, Direktionen og Region Hovedstadens Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT) samt Region Hovedstadens Center for Ejendomme.
  • Du vil være SPOCK på IT området med de opgaver, der knytter sig til det.
  • Du sikrer formidling og koordination af driftsopgaver mellem CIMT, de kliniske afdelinger og hospitalets direktion.
  • Du kommer tæt på den kliniske hverdag som projektleder for kliniske koncepter til Nyt Amager og Hvidovre Hospital ift. udvikling og implementering med udgangspunkt i it- og digitaliseringsområdet.
  • Du indgår i generel sekretariatsbetjening i Direktionssekretariatet.

Du kommer tæt på ledelsen og arbejdsgange i driften af et moderne hospital. Du skal administrativt planlægge og sikre implementering af it-hardware og software på hospitalet i samarbejde med Region Hovedstadens it-organisation, fx ved implementering af Patientkald, Kritiske alarmer (Hjertestop), og It-infrastruktur til at drive et moderne hospital. Derudover vil der også være strategiske opgaver for hospitalet og på tværs af regionen samt arbejde med at udvikle og fremtidssikre hospitalet indenfor it- og digitaliseringsområdet.

I sekretariatsbetjeningen har du en koordinerende og administrativ funktion ved betjening af den samlede Direktion i samarbejde med dine kolleger.

Du kan desuden kunne blive tilknyttet et sundhedsfagligt råd som sekretariat med tværgående samarbejde i regionen og få indsigt i sundhedsfaglige problemstillinger.

Fælles for opgaverne er, at du får mulighed for selvstændig opgavevaretagelse, og skabe resultater i tæt samspil med ledelsen, hospitalets afdelinger, kollegaer i stabene og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at indgå i et professionelt arbejdsmiljø sammen med engagerede medarbejdere i hospitalets Direktionssekretariat, administrationens øvrige stabe og kolleger i de kliniske afdelinger.

Din faglige profil
Du har en videregående uddannelse indenfor it-/digitaliseringsområdet eller administration/forvaltning. Du har erfaring med projektledelse og -implementering i hospitalsregi, samt stærke generalistkompetencer

Du har interesse for sundheds-it og digitalisering. Det er en fordel, hvis du allerede har kendskab til sundhedsvæsnet og administration i en organisation med høj kompleksitet. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og konkurrerende frister. Du er imødekommende og proaktiv, og du leverer høj faglig kvalitet. Du er med til at skabe godt samarbejde og gode resultater sammen med dine kollegaer, hvor fokus på den fælles opgaveløsning og intern koordination er afgørende i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse 1. november 2023 og klassificeret som fuldmægtig med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Direktionssekretariatet består af 16 medarbejdere, der repræsenterer både administrative, sundhedsfaglige og akademiske medarbejdere. Direktionssekretariatet ledes af sekretariatschefen. Dit arbejdssted bliver på Hvidovre Hospital.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Anne Thesbjerg Christensen på tlf. 93858188.

Du kan desuden finde flere oplysninger om Amager og Hvidovre Hospital på www.hvidovrehospital.dk og www.amagerhospital.dk.
Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV, relevante bilag samt et vellignende foto senest fredag 20. oktober 2023 kl. 12. Foto samt relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Samtaler forventes afholdt torsdag 26. oktober 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hvidovre
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 22
3. oktober 2024 22
2. oktober 2024 22
1. oktober 2024 23
30. september 2024 24
29. september 2024 23
28. september 2024 23
27. september 2024 23
26. september 2024 24
25. september 2024 24
24. september 2024 24
23. september 2024 30
22. september 2024 31
21. september 2024 31
20. september 2024 33
19. september 2024 31
18. september 2024 30
17. september 2024 28
16. september 2024 30
15. september 2024 29
14. september 2024 30
13. september 2024 32
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 31
9. september 2024 30
8. september 2024 27
7. september 2024 29
6. september 2024 31
5. september 2024 27
4. september 2024 23