Serviceminded lagerindkøber til PPV New Tech, Supply Chain & Logistics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vil du arbejde med indkøb samt servicere produktionen fra et top moderne og fuldt automatiseret lager i en af verdens største insulin fabrikker, hvor opgaverne er mange og ambitionerne høje? Tør du stå på mål for et godt samspil med dine teamkolleger og samarbejdspartnere i andre områder? Er du fortrolig med IT, vant til logistik samt vil lære at arbejde med indkøb? Så er du måske den nye engagerede kollega, vi søger i PPV New Tech, Supply Chain & Logistics teamet i Kalundborg. Vi er et team med ca. 10 medarbejdere som arbejder indenfor New Tech, Supply chain og logistik. Om jobbet Du kan se frem til en hverdag med mange og varierede arbejdsopgaver. Vi er i en projektfase hvor fabrikken er ved at blive etableret. Du har en mulighed hvor det at bidrage til både design af lagerløsninger, test, udarbejdelse af job instruktioner mm. er en del af det daglige arbejde. Optimering af setup og New tech er nogle af nøgleordene. Næste år, når lageret skal driftes kan du se frem til mange og varierende opgaver. Hovedvægten i jobbet ligger på forsendelse, lagerstyring, håndtering af produkter og emballage samt varemodtagelse. Derudover sørger du for registrering i relevante IT systemer samt mulighed for at udvikle dig indenfor indkøb af forbrugsvarer, reservedele, samt håndværkerydelser. Som lagermedarbejder og indkøber får du medansvar for at sikre den daglige service til produktionen samt andre afdelinger. Vi skal stå for hurtig og effektiv levering af varer eller serviceydelser, så maksimal driftstid på produktionslinjerne opretholdes. Du vil i det daglige arbejde få en bred kontaktflade med kolleger fra andre områder. Særligt i projektfasen vil der være tværfagligt samarbejde således vi sikrer at alle nødvendige råvarer, forbrugsvarer, materialer mv kommer til rette tid og rette sted. Kvalifikationer Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde på et lager, viden indenfor lagerstyringssystemer, og kender måske til indkøb. Vi foretrækker, at du har mindst 2-3 års erfaring indenfor lagerhåndtering - gerne fra den farmaceutiske industri. Selvom de faglige kvalifikationer er væsentlige, er den vigtigste faktor for os dine personlige egenskaber og din tilgang til opgaverne:
  • Proaktiv tilgang til din arbejdsdag, dine opgaver, sikkerhed og løbende forbedringer - du tager aktion og gør noget
  • Serviceminded og nysgerrig på at lære
  • Du tør at træffe selvstændige beslutninger og kaster dig ud i nye opgaver.
  • Du er optimistisk, humoristisk og skaber energi omkring dig
  • Du arbejder systematisk og formår at skabe struktur i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften, hvor det også kræves at du er omstillingsparat.
  • Du nyder teamarbejde og bidrager til, at vi alle i teamet har det godt og synes det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.
  • Når du søger stillingen hos Novo Nordisk A/S, er det et krav, at vi kan se dine eksamenskarakterer i dansk, matematik og engelsk på minimum 9. klasses niveau eller at du har et svendebrev. Derfor er det helt afgørende, at du sammen med dit CV og ansøgning uploader denne dokumentation (eksamensbevis med karakterudskrift eller et svendebrev.). Har vi ikke modtaget dette, vil du desværre ikke komme i betragtning til stillingen. Om afdelingen Du vil indgå i hvad der skal blive PPV Business Support afdelingen, i Kalundborg, Danmark. En afdeling i vækst, bestående af 3 teams. Afdelingen skal supportere vores helt nye og topmoderne finrensningsfabrik, PPV. Business Supports ansvarsomårde dækker bredt og omhandler blandt andet finans, indkøb, supply chain, training, dokument håndtering samt IT. Om Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt Du er velkommen til at maile dine spørgsmål til stillingen på [email protected]. Nævn stillingsopslagets titel i emnefeltet. OBS: Vi modtager udelukkende ansøgninger via dette stillingsopslag og ikke via mail. Ansøgningsfrist Ansøgningsfrist er 31. juli 2023. Vi vurderer alle indkomne ansøgninger og sigter efter at ansætte senest pr. 1. Oktober 2023. Samtaler vil blive gennemført i august. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • HVAC Process Engineer

      Do you dream about making an impact on patients worldwide? Are you ready to join a team of highly skilled colleagues and work in a fast-paced environment? Then you might be our new HVAC Process Eng..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Kvalitets- og bæredygtighedsansvarlig søges

      Har du evner og lyst til at være ansvarlig for kvalitetssikring en i virksomhed, der arbejder fokuseret med stålprojekter på byggepladser hovedsageligt på Sjælland? Trives du i en hverdag, som tage..
      • Øvrige
      • Gørlev
      Få mere info
    • Distriktskoordinator

      Om jobbet Til [xxxxx]s teknisk drift og service søges pr. 1. november 2024, eller snarest derefter 1 driftskoordinator. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer. Stillinge..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • IT System Manager

      Do you get motivated by driving IT System Management for critical IT systems in a complex stakeholder landscape? Are you ready to play a key role in maintaining IT compliance and the validation of .
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Kalundborg over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    20. september 2024 48
    19. september 2024 46
    18. september 2024 47
    17. september 2024 43
    16. september 2024 41
    15. september 2024 50
    14. september 2024 51
    13. september 2024 53
    12. september 2024 48
    11. september 2024 47
    10. september 2024 45
    9. september 2024 44
    8. september 2024 47
    7. september 2024 46
    6. september 2024 47
    5. september 2024 47
    4. september 2024 44
    3. september 2024 48
    2. september 2024 46
    1. september 2024 53
    31. august 2024 54
    30. august 2024 52
    29. august 2024 50
    28. august 2024 51
    27. august 2024 49
    26. august 2024 51
    25. august 2024 56
    24. august 2024 57
    23. august 2024 60
    22. august 2024 55
    21. august 2024 55