Teknisk forbereder søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Teknisk forbereder søges til Semler Mobility Amager


Er du træt af at skrue på biler, men har hovedet godt skruet på, så har vi stillingen til dig som teknisk forbereder!. I Rollen forbereder man de pågældende anker/diagnoser der er booket ind, så at værkstedet har de bedste forudsætninger for at udføre opgaven, inden kunden kommer.



Om stillingen
I din rolle som teknisk forbereder bliver det din vigtigste opgave at sikre, at det bookede diagnosearbejde på vores kunders biler har alle detaljer på plads, helt op til at kunden dukker op og kollegaerne ved indskrivningen tager imod kunden. Hvorefter arbejdet på bilen går i gang.

Du har dermed en vigtig rolle, hvor du sørger for, at arbejdet forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces. Med dit fokus og flair for struktur er du med til at dine kolleger på værkstedet og eftermarkedet bliver spillet gode.

I dit arbejde vil du fokusere på, at alle forudsætninger er til stede for, at vores indgående diagnose opgaver bliver løst korrekt og på den mest effektive måde.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Afdække bilens historik, om det er en ny eller gentagen fejl
  • Sikre at den rette tekniker er sat på opgaven og tiden er korrekt estimeret.
  • Aktivt være i dialog med kunderne, hvis en opgave/aftale skal ændres eller tilrettes. Eller hvis anken skal uddybes
  • Sikre at der er booket eventuelle lejebiler til kunderne, mens vi arbejder på deres bil.


Alt dette samt meget andet løser du i et team med to kolleger, hvor vi har fokus på det gode samarbejde. I stillingen refererer du til reservedelschefen, men vil også have en tæt relation til både værksteds- og servicechefen. Man får også direkte sparring og kontakt med de udførende diagnose teknikere mm.

Hvem er du?
Som vores nye kollega i teamet er du motiveret af at få dagligdagen til at forløbe effektivt og problemfrit for dine kolleger. Du tager proaktivt ansvar for opgaver og processer og sikrer, at alle sager håndteres på den bedste måde og med det bedste resultat for alle involverede.

Du trives med at sætte dig ind i den enkelte sag, og fordybe dig i forhold til kundens behov samt vores muligheder derefter. Samtidig med, at sagerne ikke altid kan afsluttes med det samme, og man derfor har flere bolde i luften ift. opfølgning på nogle af sagerne, som man har begravet sig i.

Vi forestiller os, at du har indgående kendskab til bilbranchen og kommer med en baggrund som enten tekniker eller servicerådgiver. Du har fra dine tidligere stillinger erfaring med at have ansvar for dine egne sager, og du er vant til at arbejde med vores fabrikssystemer ElsaPro, med oprettelse af DISS osv., samt AutoCore Portalen.

Om Semler Mobility Amager
Hos Semler Mobility Amager gør vi meget for, at du kan udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation, som tæller over 2.800 dedikerede kollegaer.

Lyder dette som noget for dig?
Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og vi afholder derfor samtalerne løbende. Så søg stillingen allerede i dag. Du ansøger online via linket "Send ansøgning".

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Reservedelschef Kewin Olsson på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 23
1. juli 2024 22
30. juni 2024 24
29. juni 2024 25
28. juni 2024 25
27. juni 2024 25
26. juni 2024 23
25. juni 2024 25
24. juni 2024 26
23. juni 2024 26
22. juni 2024 23
21. juni 2024 25
20. juni 2024 24
19. juni 2024 26
18. juni 2024 26
17. juni 2024 24
16. juni 2024 25
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 23
12. juni 2024 23
11. juni 2024 23
10. juni 2024 24
9. juni 2024 24
8. juni 2024 24
7. juni 2024 24
6. juni 2024 24
5. juni 2024 24
4. juni 2024 24
3. juni 2024 22
2. juni 2024 21