Rekrutteringsfirma

Distriktsleder til Tårnby Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

3 Distriktsledere med fremtidsvisioner for ældreplejen i Tårnby Kommune


Du skal hverken være vild med frasen “jamen sådan har vi altid gjort – og det bliver vi ved med” eller lange forældede processer for at være en del af Team Tårnby Kommune. I stedet leder vi efter dig, der motiveres af at sætte kursen og videreudvikle ældreplejen – alt sammen med borgeren i centrum.


Du bliver en del af et nyetableret lederteam, bestående af tre distriktsledere til ældreområdet og en til rehabiliteringsindsatsen samt Ældrechefen. Sammen har I ansvaret for at sætte kursen, videreudvikle og koordinere den kommunale del af sundhedsvæsnet i Tårnby Kommune, men det er dig, der står i spidsen for at sørge for, at jeres fælles beslutninger føres ud i livet i dit distrikt.


Skitsen er lavet, men du lægger farverne

Vi har skabt en helt ny vision for sundhed- og omsorgsområdet i Tårnby Kommune med en ny ledelsesstruktur, som understøtter tværgående og sammenhængende indsatser. Vi er netop gået i gang med at nedbryde siloer og sikre koordinering og samarbejde på tværs af kommunen og nu mangler vi dig, der kan være med til at få os i mål og som har lysten og evnerne til at være med i processen derhen.

Udover at du kommer til at stå i spidsen for et af vores tre plejedistrikter, som indeholder både plejehjem, hjemmesygepleje og hjemmepleje, bliver din første opgave, sammen med ledelsesteamet, at omsætte Tårnby Kommunes vision for ældreområdet. Du vil således få stor indflydelse på, hvordan den endelige løsning skal se ud, og hvordan opgaverne skal løses fremadrettet, inden for de besluttede rammer. Dette er alt sammen med formålet at skabe langt bedre udnyttelse af ressourcer, højere faglighed og større medarbejdertilfredshed med borgeren i centrum.


Din imødekommende og anerkendende ledelsesstil er din force
Med 7-11 ledere under dig, er det vigtigt, at du har erfaring med ledelse af ledere og ved, hvordan du skaber en retning, der giver mening for dine medarbejdere. Du er kendt for at sparre og lytte til input, men du kan også skære igennem og sikre fremdrift i opgaverne.

Din baggrund inden for det sundhedsfaglige område gør, at du forstår, hvilke problemstillinger både borgere og medarbejdere kan stå i. Med din analytiske tankegang former du både strukturelle og ledelsesmæssige procedurer - så vi sikrer helhedsorienteret sagsbehandling, der kommer vores borgere til gode.


Helt kort og konkret får du primært ansvar for at:


  • Koordinere og anvende ressourcer på tværs af distrikterne
  • Sikre faglig kvalitet på tværs af distriktet – synergieffekt
  • Sørge for en helhedsorienteret ledelse (sikre at indsatser og prioritering ikke bliver personafhængig)
  • Sikre implementering og prioritering af politiske beslutninger og prioriteringer
  • Sætte kvalitetsmål for indsatser samt opfølgning på disse
  • Indgå i Ældrecentrets øvrige ledergruppe


Sagt med lidt andre ord træder du ind i en rolle, hvor du i høj grad selv sætter agendaen og sørger for at nå i mål med opgaverne. Rammerne er sat, men du har en unik mulighed for at udfordre rammerne og teste, hvilke tilgange og procedurer der fungerer - selvfølgelig i samarbejde med dine medarbejdere og de øvrige distriktsledere.


En leder med faglig ballast

Vi forventer, som sagt, at du har en sundhedsfaglig baggrund og at du har erfaring med ledelse af ledere. Når det er sagt, er vi nysgerrige på dig, både som person, men også dine faglige kompetencer. Din erfaring med det sundhedsfaglige område kan derfor se ud på mange forskellige måder. Har du suppleret din faglighed med en kandidatuddannelse og/eller en lederuddannelse på diplomniveau, er det en fordel.


En del af Tårnby Kommune

Du bliver en del af et dynamisk center i rivende udvikling med faglige udfordringer, hvor dagene aldrig er ens og hvor du får stort fagligt ledelsesrum og plads til at optimere og koordinere indsatser. I lederteamet har du, sammen med Ældrechefen, mulighed for at komme helt tæt på det politiske niveau og gøre en forskel for kommunens borgere.

I Tårnby Kommune vægter vi desuden udvikling og uddannelse højt, så du har god mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Og så har vi række personalegoder, som du kan læse mere om her.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises ren straffeattest.


Har du allerede taget farveblyanterne frem?

Så send os endeligt, dit motiverede CV. Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringen på vegne af vores kunde, og vi kalder løbende til samtale. Så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Balder Vendt-Striim på tlf. 30 63 19 60  

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 20
3. oktober 2024 20
2. oktober 2024 20
1. oktober 2024 17
30. september 2024 19
29. september 2024 19
28. september 2024 20
27. september 2024 21
26. september 2024 19
25. september 2024 20
24. september 2024 20
23. september 2024 20
22. september 2024 21
21. september 2024 21
20. september 2024 21
19. september 2024 21
18. september 2024 21
17. september 2024 21
16. september 2024 21
15. september 2024 21
14. september 2024 21
13. september 2024 22
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 21
9. september 2024 21
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 21
5. september 2024 22
4. september 2024 22