Har du flair for indsamling af informationer via internettet, og har du blik for detaljen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændingestyrelsen søger medarbejdere til Kontoret for Landedokumentation. Kontoret arbejder med screening af religiøse forkyndere, der søger til Danmark samt generel indhentning af information via åbne medier.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.200 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål. Du kommer til at være en del af Kontoret for Landedokumentation i Udlændingestyrelsen.

Kontoret varetager blandt andet visitering af religiøse forkyndere med henblik på eventuel optagelse på den nationale sanktionsliste samt screening af forkyndere, som i øvrigt søger om ophold i Danmark. Det indebærer gennemgang af store mængder offentligt tilgængeligt materiale relateret til udenlandske forkyndere.

Du bliver en del af et dedikeret og kompetent team, der varetager en bred vifte af opgaver på tværs af Udlændingestyrelsen, herunder visitering af forkyndere, daglige forespørgsler om informationssøgninger mv. Du får rig mulighed for at være med til at udvikle de metodiske værktøjer til indsamling og analyse af materiale i tæt samarbejde med gode kollegaer, der indhenter og bearbejder information fra hele verden og formidler viden til kontorets mange brugere.

Kontoret for Landedokumentation er et videnskontor, der arbejder bredt med at tilvejebringe informationer om individer, hændelser, lande, forhold i andre lande mv. til brug for oplysning af Udlændingestyrelsens mange sager samt bredt i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Du får 25 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Kontoret er placeret i Center Sandholm, Birkerød.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring med og interesse for avanceret informationssøgning og research, og du mestrer at præsentere de fundne informationer overskueligt og systematisk. Har du erfaring med brug af ’scraping’, er det også en fordel.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er velformuleret mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • er i stand til at læse og skrive enten tyrkisk, farsi, somali, urdu eller eventuelt arabisk flydende og har et indgående kendskab til kultur og sprogbrug i de områder, hvor sproget anvendes
  • er en holdspiller med gode samarbejdsevner og lyst til udvikling
  • er i stand til at arbejde selvstændigt med korte tidsfrister
  • formår og kan lide at arbejde systematisk og detaljeorienteret, og du må også gerne kunne være kreativ i opgaveløsningen

Derudover forventer vi, at du er ansvarsfuld og fleksibel i forhold til din opgavevaretagelse, og at du er positiv og har en engageret tilgang til arbejdet.

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved i løbet af 2020. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i København og Birkerød og det kommende arbejdssted i Næstved.

Udlændingestyrelsen tilbyder dig fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din arbejdstid. Afhængig af dine arbejdsopgaver kan det eksempelvis omfatte en ugentlig hjemmearbejdsdag, en fire-dages-arbejdsuge eller nedsat tid. De konkrete vilkår aftales med din chef.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kenneth Schmidt Hansen på telefonnummer 41 26 99 57 eller på e-mail [email protected] souschef Else Ølgaard på telefonnummer 29 66 42 24 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 20. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber, samt en test i enten tyrkisk, farsi, somali, urdu eller arabisk. Hver test tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1