Transport- og Boligministeriet søger en fagligt stærk studentermedhjælper med flair for...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du arbejde med tal og analyser i et spændende og fagligt stærkt miljø i centraladministrationen? Og samtidig bidrage til den grønne omstilling og til udviklingen af hele Danmark? Så er et studierelevant job i Transport- og Boligministeriets nyoprettede analysekontor helt sikkert noget for dig.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Ud over samarbejde, sparring og videndeling internt i Analysekontoret vil du også komme til at møde studerende fra forskellige studieretninger, som fx jura og statskundskab.

Stillingen
Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar.

Der vil være forskelligartede opgaver, men du vil primært blive inddraget i større og mindre analyser, herunder dataarbejde i relation til både ad hoc-opgaver og større analyseprojekter.

Om dig
Du er stud.polit., stud.scient.oecon. eller lignende med interesse for data og økonometriske analyser samt transport- og boligpolitiske problemstillinger.

Som person er du ansvarsbevidst, har en positiv tilgang og mod på at lære nyt. Du har kendskab til SAS, R eller lignende statistikprogrammer og lyst til at blive endnu dygtigere.

Analysekontoret
Analysekontoret er nyoprettet pr. 1. maj 2020, og kontoret kommer til at bestå af 5 medarbejdere, heraf én studentermedhjælper. Enheden er en tværgående funktion i departementet. Vi kommer derfor til at beskæftige os med en bred vifte af ministeriets politiske områder og arbejde på at tilvejebringe analyser og ny viden, der skaber værdi for hele Danmark.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales individuelt, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte kontorchef Anne Vejen Mathiasen pr. mail eller telefon (mail: [email protected], tlf. nr.: 24 84 63 61), hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest fredag den 5. juni 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler i uge 24 og 25.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1