Central spiller i Nationalbankens arbejde med finansiel stabilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


I afdelingen Finansiel Stabilitet holder vi øje med den finansielle stabilitet i Danmark ved bl.a. at udarbejde analyser på områderne bank, realkredit, forsikring og pension samt komme med forslag til regulering inden for det finansielle område. Til det arbejde mangler vi en erfaren økonom. Dine primære opgaver vil bestå i at drive analytiske projekter og levere input til direktionens taler og præsentationer om finansiel stabilitet.

To gange om året udgiver vi en rapport, hvor vi kommer med vores syn på finansiel stabilitet. I det arbejde får du en central rolle med at samle input fra de faglige eksperter og koordinere på tværs af de forskellige bidragsydere. Derudover bliver du ansvarlig for at sikre det faglige indhold og kvaliteten. I processen arbejder du tæt sammen med afdelingens ledelse og direktionen.

En vigtig del af opgaven er at kommunikere med omverdenen om vores vurderinger og analyser. Du kommer derfor til at mødes med både danske og udenlandske interessenter, hvor du præsenterer Nationalbankens syn på situationen i den danske finansielle sektor.

Vi tilbyder


Du bliver en del af en sektion med godt 20 dygtige kollegaer. Vi har en uformel omgangstone og sætter pris på det gode samarbejde. Du får en fagligt udfordrende stilling med høj samfundsmæssig relevans, hvor der er mulighed for at præge og videreudvikle dine arbejdsområder. Du får mulighed for at udvikle dig gennem varierende arbejdsopgaver og sparring med dine kolleger. Arbejdet vil også give dig en bred kontaktflade i banken og med vores nærmeste samarbejdspartnere nationalt og internationalt.

Din profil


Du har flere års erfaring fra den finansielle sektor eller relevante myndigheder, hvor du er vant til at arbejde med analyser og formidling heraf. For at blive en succes i jobbet skal du være struktureret og ansvarlig, for der er meget at holde styr på. Hårde deadlines skal mødes. Det kræver også, at du formår at skabe gode relationer, og det er afgørende, at du er venlig, imødekommende og kan indgå i et samarbejde.

Du har øje for bankens budskaber og formår at omsætte faglig tung viden til produkter, der er relevante for modtagerne. Når du lykkes bedst, formår du at kombinere din økonomfaglighed med dine stærke kommunikationsevner.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Ejler Storgaard, Head of Financial Institutions, på tlf. 3363 6107 eller [email protected]. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø på tlf. 3363 6086 eller [email protected].

Ansøgning


Send en motiveret ansøgning, CV, relevante eksamenspapirer og eventuelle udtalelser senest den 2. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler løbende, og at der bliver to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1