Vil du være med til at starte chatrådgivning i Danner?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger nu frivillige kvinder, der vil være med til at opstarte Danners 1:1-chatrådgivning, som skal rådgive voldsudsatte kvinder, pårørende og fagfolk, der er i berøring med vold i nære relationer og henvise henvisning til andre rådgivningsmuligheder. Alle i chatrådgivningen forpligter sig til at tage 2-3 vagter om måneden i chatrådgivningens åbningstid (Tirsdage 19-22 og onsdage 9-12).

Danner er en privat, humanitær organisation, der arbejder nationalt og internationalt for at stoppe vold mod kvinder og børn og for ligestilling mellem kønnene, og vi er ca. 40 ansatte og 200 frivillige. Det frivillige arbejde i Danners Krisecenter er organiseret i arbejdsgrupper, med faste funktioner og opgaver, som på hver deres måde understøtter krisecenterets opgave.


Om dig:


Vi søger dig, som har erfaring med at rådgive mennesker i udfordringer, gerne fagpersoner eks. med pædagogisk, psykologisk, social- eller sundhedsfaglig baggrund. Du kan også søge, hvis du er studerende eller pensioneret inden for områderne. Det er en fordel, hvis du har viden om vold og erfaring med rådgivning og gerne med chatrådgivning. I Danner styrker vi kvinders empowerment, så du skal kunne lytte, udvise varme og overskud samt stille spørgsmål på skrift, som skaber refleksion og giver overblik og handlemuligheder for de mennesker, som du rådgiver.


Faglighed i Danner:


Som frivillig i Danner bliver du sidemandsoplært af erfarne frivillige eller medarbejdere. Vi arbejder med kvalitetssikring af chatrådgivningen og du vil få socialfaglig sparring på konkrete rådgivninger. For at sikre faglig kvalitet i husets fælles arbejde, tilbyder vi kompetenceudvikling for frivillige, herunder 5 uddannelsesdage, supervision, fyraftensmøder og faglige samtalefora for frivillige i Danners Krisecenter. Det forventes at du deltager i 2-3 uddannelsesdage inden for dit første år som frivillig og 2-3 uddannelsesdage inden for dit andet år som frivillig. Alle chatrådgivere uddannes d. 4/10 9-15:30, hvor du skal kunne deltage for at kunne starte. Desuden er der uddannelsesdage d. 19/9 og 7/11 2020, som er vigtige for dit frivillige arbejde.


Mødeaktivitet og tidsforbrug:


Alle i chatrådgivningen forpligter sig til at tage 2-3 vagter om måneden i chatrådgivningens åbningstid (Tirsdage 19-22 og onsdage 9-12).

Ud over at tage dine vagter forventes det, at du har tid og lyst til at bidrage til gruppens samarbejde ved at deltage i supervision og gruppemøderne og tage medansvar i vagtplanlægningen. Chatrådgivningen afholder møde ca. hver anden måned og deltager i supervision 2 gange årligt. I Danner kommunikerer vi via vores intranet, som du forventes at bruge efter en kort introduktion.

Er du interesseret? Så skynd dig at sende en kortfattet ansøgning til os via dette link (hvor du skal trykke på "Kontakt organisation"). Skriv om dig selv, din baggrund og hvad du kan bidrage med til Danners Chatrådgivning. Ansøgningsfrist d. 6/9 2020. Vi regner med at afholde grupperekrutteringssamtaler i uge 38.

Vi vil herefter invitere udvalgte ansøgere til grupperekrutteringssamtaler med andre ansøgere

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1