Innovationsfonden søger Investment Officer inden for sundhed i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte innovation i Danmark? Vil du være med til at styre Innovationsfondens portefølje af forsknings- og innovationsaktiviteter? Har du et solid indblik i dansk og udenlandsk sundhedsforskning? Så har vi en spændende stilling på Innovationsfondens kontor i København.

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2020 skal fonden investere over 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

Jobbet som Investment Officer
Som Investment Officer skal du bringe din faglighed og erfaring i spil i forhold til både ansøgere og styring af fondens portefølje af igangværende forsknings- og innovationsaktiviteter, og du vil således få ”end-to-end” ansvar for projekter, som Innovationsfonden investerer i inden for dit område.

  • Dine konkrete opgaver bliver bl.a.:
  • evaluering af ansøgninger i tæt samarbejde med kollegaer samt eksterne faglige eksperter
  • aktiv porteføljestyring og projektopfølgning inden for dit fagområde – og i kombination med andre fagområder - i hele Danmark
  • nteraktion med en bred vifte af interessenter, samarbejdspartnere og de faglige miljøer
  • med afsæt i samfundets og virksomhedernes konkrete udfordringer udvikle og understøtte større partnerskaber
  • planlægning og drift af fondens opslags- og investeringsprocesser

Du vil referere til den ene af vores vicedirektører, og du vil få en meget tæt dialog med kollegaer på tværs af Innovationsfonden samt med en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere.

Er du vores nye kollega?
Du har en længerevarende sundhedsvidenskabelig, naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse, ideelt en Ph.d. grad, med bredt og tværfagligt kendskab til sundheds - og velfærdsområdet og med erfaring og forskningsmæssigviden inden for et eller flere relevante områder f.eks. FoU, farma, klinisk forskning, borgernære sundhedsløsninger, psykiatri, implementering af løsninger hos borgerne eller patienter eller de fagspecifikke regulatoriske og immaterielle rettighedsforhold m.v.

Samtidig har du erfaring fra en vidensbaseret stilling i den private sektor eller i tilsvarende stilling i den offentlige sektor, eksempelvis fra universitet, rådgivningsvirksomhed, interesseorganisation eller lignende.

Hertil forestiller vi os at du:

  • Har en bred tilgang, så du kan forholde dig overordnet til tværfaglige og beslægtede fagområder – fx i kombinationen af sundhedsvidenskab, tech, humaniora og samfundsvidenskab
  • har indsigt i værdikæden fra forskning over innovation til anvendelse/kommercialisering og erfaring og interesse for erhvervsmæssige udfordringer og muligheder
  • har og udbygger et fagligt netværk nationalt såvel som internationalt
  • har personlig og faglig pondus, gennemslagskraft og evner at kommunikere med ydmyghed til en bred vifte af interessenter og faglige eksperter
  • har en analytisk og evidensbaseret tilgang
  • har lyst til at arbejde i en organisation, hvor alle tager betydeligt medansvar for de samlede arbejdsopgaver og også bidrager uden for ens faglige område
  • er resultatorienteret, systematisk og med stor arbejdseffektivitet
  • forstår og trives med at arbejde i en matrix organisation.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her: https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: København.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Investment Officer Marlene Fredborg på telefon 61 90 50 52 i følgende tidsrum: torsdag den 17. september 2020 og 24. september 2020, kl 12-14 samt tirsdag den 29. september 2020, kl 10-12.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1