Er du nysgerrig på it, og har du lyst til at understøtte det koncernfælles arbejde på it-området?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger fuldmægtig til udvalgsbehandling og koordinering af it-opgaver på tværs af styrelser, departement og eksterne samarbejdspartnere.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du kommer til at være en del af enheden for Strategi og Styring i Koncern It. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores opgave er blandt andet at understøtte ledelsen i Koncern It og samtidig sikre en god dialog og kundeinddragelse på tværs af ministerområdet. Undervejs skal vores interne processer og tidsfrister overholdes.

Strategi og Styring arbejder desuden med informationssikkerhed og persondatabeskyttelse, udbuds- og kontraktstyring samt understøttelse af, at Koncern It arbejder efter it-processer baseret på bedste praksis. Du vil få en god indsigt i it-området på tværs af koncernen samt indblik i arbejdet omkring digitaliseringsstrategien 2021. Du vil selvfølgelig få mulighed for løbende sparring og for at præge hverdagen og de arbejdsprocesser, der er relateret til opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • sekretariatsbetjening af det centrale koncernfælles It-udvalg, hvor samtlige it-projekter og større it-opgaver på ministeriets område udspringer
  • sekretariatsbetjening af departementets Informations- og Databeskyttelsesudvalg
  • sagsbehandling, herunder udarbejdelse af notater
  • udarbejdelse af oplæg til ledelsen og koordinering af opgaver på tværs af Koncern It og ministerområdet

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor. Du får ca. 65 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver.

Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil der være mulighed for eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.scient.pol., cand.jur. eller en anden samfundsfaglig uddannelse på kandidatniveau. Erfaring med eller kendskab til it-området er ikke et krav. Nyuddannede er også meget velkomne til at søge stillingen.

Du skal have mod på nye udfordringer og anderledes opgaver i et tværfagligt miljø. Du skal have lyst til at koordinere opgaver på it-området, at have en bred kontaktflade på tværs af hele ministerområdet og at understøtte en fremdrift i det centrale koncernfælles It-udvalg.

Du bliver en del af et politisk og administrativt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og vi forventer, at du:

  • er god til at formidle problemstillinger og analyser både mundtligt og skriftligt
  • er pligtopfyldende og følger opgaver til dørs
  • kan levere et struktureret, gennemarbejdet og veldokumenteret stykke arbejde (korrektur)
  • kan planlægge din tid og opgaver samt arbejde selvstændigt i en travl hverdag
  • er nysgerrig, udadvendt og har et godt humør


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1