Specialkonsulent til juridisk sagsbehandling på området vedrørende udenlandsk arbejdskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre en effektiv og korrekt behandling af sager om udenlandsk arbejdskraft? Har du lyst til at dykke ned i udlændingeretten og forvaltningsretten og samtidig få kontakt til dansk erhvervsliv? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden? Lige nu søger Styrelsen for International Rekruttering og Integration en specialkonsulent til kontoret Fast track.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af styrelsens hovedområder er administration af lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark som følge af arbejde eller studier. Styrelsen bistår også ministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver, ligesom vi deltager i internationalt arbejde på udlændingeområdet.

Styrelsen behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger. Vi er repræsenteret fem steder i Danmark. Den ledige stilling er i København.

Vi søger en specialkonsulent til kontoret Fast track. I Fast track har vi til opgave at sikre danske virksomheder en hurtig adgang til udenlandsk arbejdskraft. Vi administrerer fast track-ordningen og beløbsordningen, som er to erhvervsordninger, der anvendes af et stort antal herværende virksomheder.

Som specialkonsulent i kontoret vil du både skulle løse en række generelle opgaver af navnlig juridisk karakter og samtidig behandle konkrete sager. Du kommer til at få udlændingeretten og forvaltningsretten helt ind under huden og vil samtidig få til opgave at bidrage på tværs i kontoret. Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver, f.eks. vil du i nogle tilfælde repræsentere styrelsen udadtil i dit arbejde.

Det er vigtigt, at du kan lide at sagsbehandle med og om mennesker, da du både skal kunne jura på udlændingeområdet og tale ansigt-til-ansigt med ansøgerne og eksterne samarbejdspartnere. Samtidig får du tæt kontakt til omverdenen, fordi du kommer til at arbejde tæt sammen med dansk erhvervsliv. Det er også vigtigt, at du har interesse og flair for drift og effektiv sagsbehandling, så du kan bidrage til et fortsat fokus på en målrettet indsats på området for udenlandsk arbejdskraft.

Vi er kendetegnet ved at have et godt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. I kontoret vil du få engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejderes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Derudover er det vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt. Vi arbejder i teams og sidder, når vi er på arbejde, i åbne storrum.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund som f.eks. cand.jur. eller cand.scient.pol. og gerne erfaring på området. Vi forventer også, at du har erhvervserfaring, således at du er klar til at indtræde i rollen som specialkonsulent.

Din hverdag vil være præget af spændende, alsidige opgaver og mange gange en travl hverdag i et godt socialt miljø, hvor bl.a. stærk faglighed og samarbejde på tværs, internt som eksternt, er i højsædet.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt og juridisk dygtig
  • har erfaring fra offentlig eller privat ansættelse
  • god til at arbejde på engelsk
  • serviceminded og udadvendt
  • indstillet på og trives med at arbejde i teams
  • klar til et arbejde med fokus på effektivitet og målrettet sagsbehandling

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret og gerne udlændingeret
  • konkret, elektronisk sagsbehandling
  • brugervejledning, enten telefonisk eller personligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1