Service Transition manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


I de kommende år ser Nationalbanken ind i at idriftsætte en række større og mindre projekter, både traditionelle on-premise- og cloud-løsninger. Vi søger derfor en Service Transition Manager til driftsoverdragelse, der i samarbejde med projektledere og projektteams er ansvarlig for, at projekterne kan overdrages sikkert og effektivt til drift.

Nationalbanken har outsourcet sin It-drift, og derfor er der i høj grad tale om at sikre acceptkriterier, processer og aftaler, men også at sikre, at vores leverandører kan stå inde for, at løsninger er teknisk holdbare, inden de idriftsættes.

Stillingen er placeret i IT, Drift og Infrastruktur, hvor du bliver en del af et erfarent team, som står i spidsen for driften af Nationalbankens systemer og applikationer. Du kommer til at arbejde i en lille gruppe med change-, test- og release management, hvor der vil være et overlap af opgaver for at sikre, at vi kan udfylde alle funktioner.

Som Service Transition Manager er din fornemste opgave at sikre høj leverancekvalitet ved driftsoverdragelsen og sikre, at systemerne bliver onboardet ensartet ind i et standardiseret drifts-setup. Derudover er det vigtigt yderligere at professionalisere driftsorganisationen samt samarbejde om forbedring af processerne omkring idriftsættelse af ændringer i drift, dvs. både Test-, Change- og Release Management.

Vi tilbyder


Du vil få ansvaret for at styre implementeringen og optimeringen af strukturerede idriftsættelsesprocesser i Nationalbankens driftsorganisation. Du vil derudover have ansvaret for at lede og sikre implementering og forankring af aktiviteterne i forbindelse med overdragelse fra projekterne til daglig drift.

Du bliver en vigtig del af et team af andre fageksperter, der sikrer, at vi får onboardet forandringer og projekter sikkert i driftsorganisationen.

Du får stor indflydelse på den måde, vi arbejder og ikke mindst projektoverdrager på, og der er plads til at træffe faglige beslutninger og stor mulighed for at gøre sin indflydelse gældende.

Vi lægger vægt på, at du også kan lære og udvikle dig og bidrage til at gøre Nationalbankens proces for driftsoverdragelse endnu bedre. Vi tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling med afsæt i relevante certificeringer, kurser mv.

Vi har et aktivt socialt miljø, hvor der er gode muligheder for at være sammen med kollegaerne vi har fx sports- og koraktiviteter og mange andre sociale aktiviteter.

Opgaver


Dine væsentligste opgaver bliver at:

  • definere og udbrede strategien for driftsoverdragelse

  • rådgive/sparre med projekter om opgaver/changes ift. opfyldelse af kvalitetskrav inden idriftsættelse

  • lede udvalgte projekters idriftsættelsesforløb i tæt dialog med projektledere

  • være ansvarlig for overholdelse af kravene til kvalitet i hele idriftsættelsesforløbet

  • deltage i de øvrige opgaver i teamet indenfor change, test og re-lease management.


Din profil


Faglige kvalifikationer:

  • Du har en baggrund som driftsansvarlig, Service Manager, SDM, projektleder el lignende.

  • Du har et solidt kendskab til it og har erfaring med drift og idriftsættelse, data og ITIL-processer, gerne understøttet af relevant uddannelse.

  • Du har teknisk forståelse og kan være praktisk udførende på mange opgaver.

  • Du har Service Management-erfaring og -mindset.

  • Du har en bacheloruddannelse og/eller kandidatuddannelse eller tilsvarende erfaring.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med flere af disciplinerne indenfor test, change og release management, tilsvarende er projektledelse, Service Management- eller SDM-erfaring et plus.


Personlige kvalifikationer:


For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du har drive og kan gå foran og vise vejen. Du tager ansvar og påtager dig gerne rollen som faglig leder for dit område og kan eksekvere baseret på ledelsens mandat.

Det falder dig naturligt at kommunikere en strategi for driftsoverdragelse på alle niveauer. Du har lyst til at skabe relationer og er god til at involvere dine interessenter, herunder også eksterne leverandører. Du er pragmatisk og vedholdende og sikrer de rigtige løsninger for banken.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af VS IT Drift og Infrastruktur, Torben Pii Johannessen, [email protected], tlf. +45 3073 2536. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-partner, Anita Ray, tlf. 3363 6068 eller [email protected].

Ansøgning


Send din ansøgning og dit CV senest 17. januar 2021. Vi afholder samtalaler i slutningen af januar og i begyndelsen af februar.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1