HR-afdelingen i [xxxxx] søger to juridiske konsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger to engagerede og samarbejdsorienteret juridiske konsulenter til ansættelse i HR-afdelingen i Dansk Sygeplejeråd.

Vi lægger vægt på videndeling samt fælles ansvar. Vi er videncenter for DSR’s samlede organisation, hvilket betyder at vi arbejder på tværs af afdelinger og enhederne i organisationen. Vi arbejder med afsæt i et ude-fra ind perspektiv med medlemsfokus og har konstant fokus på løbende forbedringer og at skabe en ambitiøs og dynamisk HR-afdeling.

Ansvarsområde:
Dine ansvarsområder vil løbende blive tilpasset organisationens behov og udfordringer.
Det forventes, at du har et godt overblik og du vil blandt andet blive ansvarlig for udvikling, rådgivning og konkret sagsbehandling i forhold til forsikringer, pressejura, persondataret og kontraktretlige opgaver.

Du vil have en bred samarbejdsflade i hele organisationen, og du vil indgå i de tværfaglige opgaver i HR ud fra en konkret vurdering af erfaring og kompetencer.

Din profil:
  • Du er cand.jur.
  • Du har politisk og organisatorisk forståelse
  • Du har erfaring med opgaver indenfor især persondataret og kontraktret.
  • Du er samarbejdsorienteret og god til at samarbejde og skabe relationer og til at kommunikere klart og tydeligt med dine kolleger på alle niveauer
  • Du er god til at ekspedere sager og har en skarp pen
  • Du tænker i helheder i et ude-fra ind perspektiv og har samtidig sans for det innovative.


Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig at blive en del af et ambitiøst fagligt miljø, der arbejder dedikeret og engageret inden for en bred vifte af HR-aktiviteter. Vi tror på, at en løbende, direkte dialog baseret på tillid og åbenhed skaber et godt arbejdsmiljø og en succesfuld arbejdsplads. Derfor har vi et uformelt miljø i et hus præget af professionalisme, kreativitet og udvikling. Der er vide rammer for selvstændighed i relation til initiativer og aktiviteter, som understøtter DSR´s mål. Du vil derfor blive en del af en organisation med højt til loftet.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til kvalifikationer og intern overenskomst i Dansk Sygeplejeråd.
Den ene stilling er et barselvikariat og tidsbegrænset til foreløbig 9 måneder.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning samt CV senest den 12. januar 2021 kl. 12.00 via linket forneden.
Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi indkalder løbende til samtale.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chef for Compliance, kontrakter og virksomhedsjura Sanne Reinhold Pedersen på telefon 31132390 HR- og sekretariatschef Jacqueline Uhrskov Christoffersen på telefon 28957424.

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesser. Vi arbejder for at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 12. januar 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1