Enhedschef til Udlændinge- og Integrationsministeriets Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Trives du med ledelse og et arbejdsområde, hvor blandt andet lønkørsler, refusionsøgning og tidsregistreringssystemet præger hverdagen? Så kan du være den enhedschef, som Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger til enheden HR administration i Koncern HR.

Om stillingen
I Koncern HR varetager vi løn- og personaleadministration for alle medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi håndterer ministeriets rekrutteringsprocesser og yder personalejuridisk rådgivning. Derudover er vi ansvarlige for personalepolitik, kompetence-, organisations- og ledelsesudvikling samt lønforhandlinger og kommunikationsområdet.

Som enhedschef for HR administration har du en nøglerolle i arbejdet med Statens HR, det fællesstatslige HR-system, og lønadministration, herunder lønkørsler, kontrol af uddata, refusionssøgning mv. Du er også ansvarlig for tidsadministration og brugeradministration ved ansættelser, fratrædelser og rokeringer.

Du har personaleansvar for 12 kontorfunktionærer, og du referer til Koncern HR-chefen. Du indgår i ledelsesgruppen i Koncern HR, der består af dig, Koncern HR-chefen, souschefen og enhedschefen for Rekruttering.

Dine vigtigste opgaver som enhedschef er at:

  • varetage ledelsesansvar for teamets medarbejdere og udvikle dem gennem bl.a. feedback og sparring
  • skabe rammerne for og sikre, at teamet leverer resultater af høj faglighed til tiden
  • sætte retning, følge op og prioritere teamets opgaver
  • have kontakten med samarbejdspartnere som fx Statens Administration i forhold til opgavesnit på tværs og udmøntning af disse, herunder lønkontrolplan mv.

Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriet, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også skal kunne se sig i andre chefstillinger i koncernen.

Vores forventninger til dig
Du har relevant baggrund, stort kendskab til området for HR- og løn administration, samt erfaring med personaleledelse og håndtering af ledelsesopgaver, gerne fra centraladministrationen.

Vi forventer, at du:

  • har indgående kendskab til det offentlige regelsæt
  • har overblik og struktur, samt høje faglige standarder
  • kan motivere, lede, udvikle og skabe resultater gennem medarbejderne
  • har personaleadministrativ viden og forståelse
  • kommunikerer godt på skrift og i tale.

Yderligere information
Du ansættes efter gældende overenskomst. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Koncern HR servicerer primært arbejdspladser i København, Birkerød, Valby og Næstved. Vi servicerer også arbejdspladser i Odense, Aalborg, Aarhus og Aabenraa.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt konst. Koncern HR-chef Rie Reinholck på telefon 61983528 eller på e-mail [email protected].

Vi holder samtaler torsdag den 18. februar 2021. En eventuel anden samtalerunde holdes mandag den 22. februar 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0