Chef for Pengepolitiske Operationer og Statsgæld i Nationalbanken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet
Som chef for Pengepolitiske Operationer og Statsgæld bliver du ansvarlig for implementeringen af fastkurspolitikken, herunder anvendelsen af de pengepolitiske instrumenter og intervention i valutamarkedet. Derudover varetager sektionen forvaltningen af statens låntagning og gæld og overvåger penge-, kapital- og valutamarkedet. Pengepolitiske Operationer og Statsgæld er en del af afdelingen Bank og Marked. Udover de områder, som du bliver ansvarlig for, varetager afdelingen reserveforvaltning, back office-funktioner samt forvaltning og udvikling af portefølje- og betalingssystemer.

Du bliver leder for sektionens 12 medarbejdere og 1 teamleder, som alle besidder et stort drive. Opgaverne spænder bredt fra politikudvikling, risikostyring og compliance til handelsaktiviteter og market intelligence. Sektionen udarbejder eksterne rapporter og analyser og er ansvarlig for samarbejdet med primary dealere og handelsmodparter samt investorrelationer. En af dine opgaver bliver også at bidrage i forskellige internationale fora, herunder nordiske centralbankmøder og statsgældsmøder i bl.a. EU og OECD, hvor du vil repræsentere Nationalbanken. En vigtig del af dit arbejde bliver derfor at indgå i netværk med en stor ekstern kontaktflade, herunder ministerier, danske og internationale banker og investorer, udenlandske kollegaer og internationale organisationer.

Vi tilbyder
Et fagligt udfordrende job af høj samfundsmæssig relevans, hvor du sammen med højtkvalificerede medarbejdere både forvalter og udvikler et kerneområde for Nationalbanken. Du bliver en del af Bank og Markeds ledergruppe, hvor du er med til at sætte den strategiske retning for afdelingen. Du får en bred spilleplade med meget varierende opgaver, der ligger i et politisk og finansielt spændingsfelt med mulighed for at opbygge et bredt internationalt netværk.

Din profil
Du har flere års erfaring inden for penge-, kapital- og valutamarkedet fra fx en centralbank, ministerium eller den finansielle sektor samt en stærk faglig baggrund med en kandidat inden for økonomi eller finansiering. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse. Du formår at kombinere din stærke økonomfaglige baggrund med gode kommunikative evner, hvor du brænder igennem med dine budskaber.

Du har fokus på at drive en sikker og robust forretning, samtidig med, at du har blik for udvikling og fornyelse. Du har også fokus på samarbejde og videndeling. Som leder har du øje for faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere, og du evner at uddelegere, lytte og give plads til initiativer og ideer. Du skaber resultater og ved, at teamet lykkes bedst, når der er et godt arbejdsmiljø med sammenhold, passion og engagement.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Mayland Nielsen, chef for Bank og Marked, på tlf. 3363 6701 eller [email protected]. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø på tlf. 3363 6086 eller [email protected].

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning, CV og øvrige relevante papirer senest torsdag den 11. marts 2021.

Vi forventer, at der bliver to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1