Dygtig chef til [xxxxx]s it-drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du stå i spidsen for it-driften i en samfundsbærende institution, der skaber tryghed og forebygger kriminalitet? Kan du være med til at transformere vores it-organisation, så den bliver endnu mere forretningsvendt? Har du mod på både at sikre sikker og stabil drift, sikre løbende udvikling af driftsorganisationen og samtidig bidrage til en øget digitalisering af Kriminalforsorgen? Så er du måske den it-driftschef, som vi mangler.

Dine opgaver

Som it-driftschef får du et stort ansvar, hvor du skal sikre overblik, eksekvering og en betydelig modernisering af Kriminalforsorgens it-drift, som dagligt understøtter hele Kriminalforsorgen og vores ca. 4.500 medarbejdere. Du vil komme til at stå i spidsen for en modernisering af it-driften, hvor der stilles fortsat øgede krav til bl.a. it-sikkerhed, tilgængelighed og hurtig understøttelse af forretningens it-behov. Porteføljen er bred og Kriminalforsorgens it-drift dækker lige fra levering af it-arbejdspladser, support, it-infrastruktur til løbende releases og deployment af nye løsninger. Kontoret består af ca. 33 medarbejdere, som du får det overordnet ansvar for sammen med tre engagerede enhedsledere, og er placeret i Center for IT og Digitalisering.

Du vil få en vigtig rolle i forhold til at realisere Kriminalforsorgens strategiske fokus på at robustgøre it-fundamentet parallelt med, at Kriminalforsorgens mest forretningskritiske it-system til den daglige sagsbehandling skal udskiftes og udfases. Du skal styre og håndtere eksterne leverandører, der bidrager til den samlede drift. Det kræver et stort overblik, og du skal sikre strukturer, processer og governance, der sikrer hurtig og professionel eksekvering samt et højt serviceniveau. Kontoret har mange samarbejdsflader både internt i Center for It og Digitalisering, på tværs af Kriminalforsorgens centre samt i Kriminalforsorgens områder rundt i hele landet.

Kriminalforsorgen er i gang med en modernisering, hvor it og digitalisering spiller en central rolle, ligesom vi over de kommende år skal styrke vores indsats på databeskyttelse og informationssikkerhed. Det er et væsentligt element for os at sikre, at Kriminalforsorgens mange data til enhver tid opbevares, håndteres og behandles på en korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Du forventes ligeledes at bidrage aktivt til den forestående politiske flerårsaftale og ikke mindst realiseringen heraf.

Hvem er du?

Som it-driftschef for vores afdeling IT Service skal du have mod på at stå i spidsen for en større afdeling i Center for IT og Digitalisering, hvor der er mange afhængigheder på tværs og et stort pres på tid, eksekvering, udvikling og ressourcer. Du skal derfor sikre udvikling af et godt overblik over opgaver, projekter og deres fremdrift samtidig med, at en sikker og stabil drift skal opretholdes. Du skal kunne tænke både strategisk og langsigtet samtidig med, at din enheden skal have fokus på den daglige drift og løbende håndtering af ad hoc problematikker. Dertil kommer, at vi de kommende år skal styrke den operationelle it-sikkerhed og etablere DevOps for at understøtte en hurtig forretningsunderstøttelse til kerneforretningen eksempelvis på klientområdet. Du skal derfor sikre driften for vores kommende klientløsning mv. Tilsvarende skal du i en stor organisation som vores bidrage til øget transparens om it-prioriteringerne samt bidrage til at gøre it mere nærværende, så der sikres et endnu tættere samarbejde mellem it og forretning.

Du skal have arbejdet med det faglige tekniske it-område igennem flere år, have erfaring med it-drift og kravene hertil.

Du er en god leder, som dine enhedsledere og medarbejdere gerne vil følge og dine kolleger respekterer. Du er vant til at kommunikere og oversætte fagligt stof, så dine omgivelser kan handle selvstændigt og løse opgaver med hjælp fra din rådgivning.

Det er vigtigt, at du har en naturlig og ligefrem tilgang til dine chefkolleger og respekteres for dine faglige evner og gode samarbejde. Det er en fordel, hvis du har stor erfaring med egen (in house) it-drift for en række forretningskritiske systemer og infrastruktur.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en projekt- og it-organisation, der er i rivende udvikling, og du får mulighed for at komme i berøring med en bred vifte af opgaver og projekter. Sammen er vi fælles om at løse en vigtig samfundsopgave.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper samtidig hinanden til, at vi i fælleskab når i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Hvem er vi?

I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er udnævnt tjenestemand. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat på åremål og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til IT-direktør Stine Hegelund Bertelsen på telefon 20 30 33 80 eller pr. mail [email protected].

Ansøgning

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og evt. forudgående erfaring skal være modtaget senest mandag den 29. marts 2021.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi afholder samtaler løbende.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 29. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0