Berlingske søger ambitiøs forsideansvarlig, der kan styre [xxxxx] nye højder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du knivskarp til digitale rubrikker, og har du overblikket til at prioritere et site med den helt rette fornemmelse for målgruppen? Og kan du samtidig holde hovedet koldt, når verden omkring dig bimler og bamler? Så kan du være Berlingskes nye forsideansvarlige.

Den forsideansvarlige er essentiel i vores newsroom, og i tæt samarbejde med nyhedsredaktøren og andre centrale aktører er opgaven at få Berlingskes kvalitetsindhold ud at leve blandt eksisterende og kommende abonnenter på alle Berlingskes digitale platforme: site, app, sociale medier, nyhedsbreve og så videre.

Berlingske er Danmarks ældste avis og har igennem de seneste år været igennem en kæmpe digital omstilling, der har medført en markant stigning i vores trafik og antallet af abonnenter – og nu kan du komme til at spille en væsentlig rolle i Berlingskes fortsatte vækst.

Du skal kunne arbejde med prioriteringer og rubrikker på både rullende nyheder, der i højt tempo udvikler sig, til perspektiverende og fascinerende journalistik, der inspirerer læserne og gør dem klogere.

Du har en solid redaktionel baggrund og flere års erfaring fra lignende stillinger. Afgørende er din ambition og digitale ærgerrighed. Du har kendskab til at arbejde med data – og ser det at være datadrevet som en stor motivationsfaktor i dit arbejde.

Du er fascineret af og interesserer dig for nyhedsbilledet. Du er journalistisk stærk og en holdspiller, hvor du er konstruktiv i samarbejdet med nogle af landets dygtigste fagjournalister, specialister og redaktører. Du er idérig, udadvendt og har en begejstring, der matcher dine kommende kollegers. Og så har du en ambition om at komponere et site, der giver læserne lyst til at læse mere. Et site, der er lige så æstetisk, som det er effektivt.

Helt konkret er det dig, der sidder med fingeren på aftrækkeren, når nyhederne skal på forsiden af berlingske.dk.

  • Du prioriterer sitet, så Berlingske oser af det rigtige miks af dagsordener og stofområder.
  • Du optimerer rubrikker, billeder og udtryk, så vores stærke indhold kommer ud til så mange læsere som muligt.
  • Og du er med til at kvalitetssikre, at vores artikler er klædt ordentligt på med video, grafik og andre digitale værktøjer, der gør stoffet indbydende og levende.
  • Læg dertil samspil om igangsættelse af historier og publicering på sociale medier, og du får et af Danmarks mest spændende og udfordrende journalistjob.

Som forsideansvarlig er du på arbejde, når brugerne er på berlingske.dk, og der er både dag- og aftenvagter, ligesom der er vagter i weekender og helligdage

Vi tilbyder en attraktiv stilling på Danmarks største site blandt morgenaviserne. Her vil du publicere, redigere og prioritere kvalitetsjournalistik skrevet med ånd, sjæl og viden til vores digitale abonnenter. Berlingske er en del af Berlingske Media – en førende mediekoncern med store digitale ambitioner.

Henvendelse:

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Kevin Walsh via mail [email protected] eller telefon +45 26157177.

Ansøgning:

Ansøgning og CV skal indsendes i PDF format hurtigst muligt via linket her på siden, dog senest den 11. april 2021.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 11. april 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1