Student søges til juridiske opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du lyst til at indgå i en spændende og travl hverdag i et politisk miljø, og har du interesse for at arbejde med forvaltningsret, databeskyttelsesret og offentlighedsret? Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en studentermedhjælper til ministeriets juridiske enhed.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af kontoret Jura i vores departement. Som student i Jura indgår du i et tæt samarbejde med enhedens øvrige medarbejdere i et stærkt fagligt miljø. I Jura behandler vi blandt andet departementets aktindsigtssager, klagesager fra underliggende styrelser og sager indbragt for Folketingets Ombudsmand. Vi arbejder tæt sammen med en række interne og eksterne parter, herunder departementets fagkontorer, underliggende myndigheder, journalister samt øvrige ministerier i forbindelse med behandlingen af konkrete aktindsigtssager og spørgsmål af forvaltningsretlig, databeskyttelsesretlig eller offentlighedsretlig karakter.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet, og vores hverdag er præget af mange opgaver. Du vil blandt andet deltage i arbejdet med juridisk sagsbehandling, herunder udredning af juridiske fortolkningsspørgsmål i forbindelse med aktindsigter, forvaltningsretlige og databeskyttelsesretlige problemstillinger, samt projektorienterede opgaver som oprettelse og vedligeholdelse af enhedens vidensdelingsforum.

Dine primære arbejdsopgaver vil varetages i samarbejde med enhedens øvrige studenter, hvor I vil være ansvarlige for overblikket over fristerne i enhedens sager, statistik samt vidensdelingsforum. Dit arbejde omfatter også bidrag til besvarelser af aktindsigtsanmodninger, herunder juridisk gennemgang af akter og udarbejdelse af udkast til afgørelser. Som student vil du også skulle bidrage med udkast til interne og eksterne høringer samt assistere med varetagelse af praktiske ad hoc-opgaver.

Du får 7 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig
Du er aktuelt i gang med en juridisk universitetsuddannelse og gerne med erfaring på området. Du har interesse og flair for offentlighedsret, forvaltningsret og databeskyttelsesret.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig og omhyggelig, fordi vi tilstræber en høj kvalitet i vores opgaveløsning
  • selvstændig, stabil og omgængelig, da der altid er mange bolde i luften
  • har gode kommunikationsevner, da vi har meget kontakt med interne og eksterne aktører

Det er en fordel, hvis du har:

  • tidligere erfaring på området
  • erfaring med Microsoft Office pakken, herunder Excel
  • flair for it

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Sertac Filikci på telefonnummer 61 98 36 32 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 21.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0