Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en dygtig student til Koncern It

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du vores blæksprutte, der får opgaverne på tværs til at hænge sammen? Har du et udpræget servicegen? Så er det dig, vi står og mangler, da én af vores nuværende dygtige studenter bliver færdig med sin uddannelse.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du kommer til at være en del af Systemforvaltningen i Koncern It i vores departement, hvor du vil komme til at arbejde med forskellige driftsrelaterede opgaver på vores systemer. Det er opgaver, som spænder fra system-dokumentation til deltagelse ved test af nye funktioner i vores systemer. Vores ansvarsområde er bredt, og alt afhængig af dine kompetencer vil du komme vidt omkring sammen med vores koordinatorer og systemkonsulenter, når systemporteføljen skal passes. Systemforvaltningen er én ud af fem enheder, der tilsammen udgør Koncern It.

Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Koncern It skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

Dine opgaver kan fx være andet brugersupport, brugeradministration, kvalitetssikring, udarbejdelse af vejledninger, bistand ved aflevering af sagsbehandlingssystem, journalisering, bidrag til besvarelse af aktindsigter og klargøring af materiale til workshops.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor.

Du får 80 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. I Systemforvaltningen er vi pt. 22 kollegaer fordelt på konsulenter, koordinatorer og studenter, alle med forskellige baggrunde og profiler. Der er ofte samarbejde med andre afdelinger i Koncern It, eksterne leverandører og vores kunder. Du vil blive en del af et studenterteam, som sammen deler opgaverne mellem sig.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler.

Vores forventninger til dig

Vi ser gerne, at du er i gang med din kandidatgrad inden for relevant videregående uddannelse, eksempelvis cand.jur., cand.merc., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller tilsvarende. Det er ikke afgørende, at du har erfaring med ovenstående opgaver.

Du bliver en del af et politisk og administrativt miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og vi forventer, at du:

  • er glad for at formidle problemstillinger skriftligt
  • er pligtopfyldende og følger opgaver til dørs
  • kan levere et struktureret, gennemarbejdet og veldokumenteret stykke arbejde
  • er nysgerrig, udadvendt og har et godt humør

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Strategi og Styring Ann Sophie Storm på telefonnummer 61 71 53 52 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 18. maj 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0