[xxxxx] søger ny chef for Koncern Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være vores nye ejendomschef og stå i spidsen for store komplekse byggeprojekter og udviklingen af vores ejendomsportefølje, som strækker sig over 80 matrikler i hele landet?

Hvis svaret er ja, så kan du nu søge stillingen som chef for Koncern Ejendomme i Kriminalforsorgen.

Om jobbet

Kriminalforsorgen har selv ansvaret for at opføre og bygningsvedligeholde fængsler og arresthuse fordelt over hele landet samt i Grønland og på Færøerne. Det er således afgørende, at Kriminalforsorgen kan sikre en sammenhængende styring på bygningsområdet, som understøtter straffuldbyrdelsen og en effektiv virksomhedsdrift med fokus på både de ansattes og de indsattes sikkerhed og tryghed.

Som ejendomschef får du ansvaret for at lede Kriminalforsorgens ejendomsenhed, der bl.a. har til opgave at varetage opførelsen af nye fængsler og arrester. Aktuelt arbejder enheden blandt andet med at planlægge og projektere et nyt områdearresthus i hovedstadsområdet, der skal sikre et betydeligt løft i sikkerhedsstandarden i arrestsektoren i Østdanmark.

Derudover arbejder enheden aktuelt med at udvide den eksisterende kapacitet med ca. 300 pladser på seks eksisterende lokationer rundt om i landet. Kriminalforsorgen har således i de senere år oplevet en markant stigning i antallet af indsatte, og Koncern Ejendomme indgår som en central aktør i at løfte denne udfordring, så kapaciteten øges og de bygningsmæssige rammer for drift af fængsler og arrester moderniseres. I styringen af byggeprojekterne indgår de klassiske projektledelsesdiscipliner som f.eks. opfølgning på kvalitet, tid, økonomi samt risikostyring og afrapportering på projekterne.

I tillæg til varetagelsen af større konkrete byggeprojekter står Koncern Ejendomme for den tværgående koncernstyring af ejendomsområdet. Denne opgave vedrører bl.a. kontraktstyring inden for facility management, udarbejdelse af prioriteringsoplæg inden for bygnings- og vedligeholdelsesområdet, bygningstilsyn, udarbejdelse af koncernfælles rådgiveraftaler, retningslinjer for udbud og indkøb på ejendomsområdet m.v. Endeligt varetager enheden intern service i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Koncern Ejendomme arbejder meget projektbaseret og løser opgaverne i tæt samspil med en lang række interne aktører og de slutbrugere, der overtager de færdige byggerier. Som ejendomschef får du således en meget bred kontaktflade til hele organisationen, ligesom styringen af store komplekse byggeprojekter vil involvere tæt dialog med kommuner, eksterne rådgivere og entreprenører.

Koncern Ejendomme er organisatorisk en del af Direktoratet for Kriminalforsorgen og tæller udover ejendomschefen 11 dygtige medarbejdere med bred erfaring inden for ejendomsdrift, byggeri og projekt- og økonomistyring. Koncern Ejendomme er en del af Center for Økonomi og Kapacitet, som derudover består af Koncern Økonomi, Koncern Indkøb samt Koncern Regnskab.

Som ejendomschef refererer du til økonomidirektøren og indgår i ledelsen af Center for Økonomi og Kapacitet.

Kvalifikationer

Ejendomschefen skal være en resultatorienteret leder, der med organisationsforståelse, gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner kan drive komplekse projekter fremad. Du skal som leder kunne agere strategisk og sætte retning, men også indgå i konkret problemløsning og bidrage med faglig sparring til enhedens medarbejdere.

Kriminalforsorgens styringsopgave er kompleks. Der lægges derfor vægt på, at ansøgeren har ledelses- og styringsmæssig erfaring fra større virksomheder, herunder gerne en offentlig virksomhed. Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med at drive anlægsprojekter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er udnævnt som tjenestemand. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat på åremål og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til økonomidirektør Peter Henneberg på 7255 4300.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.Kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningen

Din ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 31. maj 2021.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og har det overordnede ansvar for blandt andet landets fængsler, arresthuse og pensioner samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.500 ansatte, en stor bygningsmasse og en årlig bevilling på ca. 3,5 mia. kr.

Direktoratet for Kriminalforsorgen udvikler strategier, koordinerer tværgående udviklingsopgaver på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af Kriminalforsorgens udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0