Praktikant til Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Vil du være med til at forebygge negative konsekvenser ved ekstremisme? Så søg stillingen som praktikant i Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme i Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Lidt om alt det vi tilbyder

Som praktikant bliver du en del af en arbejdsplads med fagligt engagerede kollegaer og højt til loftet. Centeret har gode erfaringer med at have praktikanter, og vi tilstræber, at du får et godt og udbytterigt praktikforløb med stor relevans for din uddannelse, og hvor der er plads til, at du selv kan få indflydelse på dine opgaver.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet være at:

  • bistå rådgivningen til kommunerne med research og afdækning af den kommunale indsats på området
  • udvikle nye værktøjer og metoder
  • bidrage med at udarbejde skriftelige produkter, såsom videnspublikationer, notater, nyhedsbreve mv.
  • tilrettelægge og bistå med afholdelse af kurser for fagprofessionelle

I Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme er vores primære målgruppe de 98 kommuner. Vi rådgiver dem om, hvordan de kan blive bedre til at forebygge ekstremisme, men også om hvad de kan foretage sig, hvis der er en borger, de er bekymret for. Vi opkvalificerer de kommunale praktikere – ofte i samarbejde med Styrelsen for Udvikling og Kvalitet (STUK), Politiet, PET eller andre aktører. Ydermere er det vores opgave at sørge for, at arbejdet med at forebygge ekstremisme, er funderet i forskning og viden.

Du kan læse mere om centeret på www.stopekstremisme.dk

I centret er vi 12 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, et godt fagligt og socialt fællesskab og med en uformel omgangstone. Vi er en del af Styrelsen for International Rekruttering og Integration, som hører under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi holder til i Valby tæt på Ny Ellebjerg station.

Vores forventninger til dig

Vi ser gerne, at du har færdiggjort din bachelor og er i gang med overbygningsdelen på dit fag, f.eks. inden for samfundsvidenskab, humaniora, kommunikation eller lignende.

Du har gode skriftlige formidlingsevner og har kendskab til eller interesse for området vedrørende forebyggelse af ekstremisme. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og opsøgende samt trives med planlægnings- og udviklingsopgaver.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med:

  • at udarbejde skriftlige rapporter og undersøgelser
  • projektarbejde og samarbejde
  • formidling og kommunikation

Yderligere information

Praktikantstillingen er ulønnet, og det er en forudsætning for stillingen, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen i perioden fra og med start august 2021 til og med ultimo januar 2022. Din arbejdstid vil blive tilpasset eksamensperioder og evt. studiearbejde. Du vil blive tilknyttet en fast mentor i forløbet.

Du har mulighed for at søge merit for praktikforløbet og således optjene ECTS-point ved at være i praktik hos os. Du skal selv undersøge hos din uddannelsesinstitution, om arbejdet hos os vil være meritgivende.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Chris Holmsted Larsen på telefonnummer 72 14 20 10 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler i starten af uge 24.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0