Analytisk og strategisk stærke profiler til selvstændigt analyse- og projektarbejde på statens arbejdsgiverområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du bruge din veludbyggede analyseværktøjskasse til at understøtte statens samfundsvigtige funktion som arbejdsgiver? Har du politisk tæft og er god til at projektlede, og kan du udvikle skarpe politikoplæg og omsætte dem til handling? Motiveres du både af at have ansvar for dine egne projekter og at være faglig sparringspartner for dine kollegaer? Så er du måske vores nye medarbejder i Kontor for Analyse.

Om kontoret og stillingen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsens Kontor for Analyse fungerer som projektledelseskontor og analytisk kraftcenter i varetagelsen af statens arbejdsgiverrolle. Vi spiller en central rolle i udviklingen og implementeringen af statens arbejdsgiverpolitik, fællesstatslige initiativer på bl.a. ledelses-, personale- og kompetenceområdet samt overenskomstforhandlingerne. Vi er typisk med fra den indledende analyse- og politikudviklingsfase til forberedelsen og understøttelsen af de politiske beslutningsprocesser og til den efterfølgende implementering.

Vores projektbaserede arbejdsform og forankring i Skatteministeriets koncern giver dig mulighed for at sætte dine klassiske embedsværkskundskaber, solide analyse- og projektledelsesværktøjer samt formidlings- og forhandlings-kompetencer i spil – og udvikle dem i et stærkt faglig og socialt velforankret team. Vi er et kontor bestående af 10 medarbejdere og 1 kontorchef, som ikke blot værdsætter fagligheden men i høj grad også fællesskabet i vores arbejde.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Selvstændigt udarbejde dybdegående økonomiske, kvantitative og kvalitative analyser bl.a. med fokus på udviklingen af statens arbejdspladser, herunder inden for områderne kompetenceudvikling, ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse.
  • Udføre minister- og direktionsbetjening samt skrive politiske beslutningsoplæg
  • Fungere som faglig og strategisk sparringspartner for kollegaer i deres policy- og analysearbejde og understøtte dine kollegaers faglige udvikling
  • Være projektleder på større projekter, der går på tværs af både styrelsens og statens mange fagligheder og ofte med et komplekst og spændende interessentlandskab
  • Deltage i forberedelsen og gennemførelsen af overenskomstforhandlingerne i 2024, hvor kontoret bidrager med bl.a. forhandlingerne om den overordnede økonomiske ramme, udgiftsberegninger af overenskomstkrav samt øvrige kvantitative og kvalitative analyser i forberedelsen af forhandlingerne, herunder inden for emnerne løn og arbejdstid

Styrelsen og kontorets dagsordener går på tværs af den statslige sektor, og kontoret har derfor en bred samarbejdsflade både internt i styrelsen men også til de faglige organisationer, ministerier, styrelser, KL, Danske Regioner og en lang række øvrige samarbejdspartnere.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx cand.oecon., cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc., cand.scient.soc. eller lignende. Du har erfaring, måske fra et af de økonomiske ministerier, forhandlingsverdenen eller et konsulenthus. Og du brænder for at understøtte fortsat udvikling af bæredygtige statslige arbejdspladser, der løser samfundsvigtige opgaver effektivt og af høj kvalitet.

Vi leder efter dig som:

  • Er analytisk skarp med en naturlig forståelse for tal og solid erfaring med at udføre selvstændigt analysearbejde med kvantitative og kvalitative data.
  • Har erfaring med at understøtte politiske processer og arbejdsformen i en politisk styret organisation.
  • Har stærke evner som projektleder, herunder har dømmekraft, er samarbejdsorienteret og tager ansvar for den samlede opgaveløsning.
  • Har særdeles gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist, både mundtligt, skriftligt og visuelt.
  • Trives i en dynamisk hverdag med projektarbejde med mange interessenter, og som er en god kollega, der tager ansvar for og bidrager til fællesskabet og den fælles opgaveløsning.

Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er en styrelse i Skatteministeriets koncern med cirka 90 ansatte. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på løn, pension, ledelse og personale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 8. august. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mark Olsen på telefonnummer tlf.: 3527 1165 eller e-mail: [email protected] .

Der kan indgå tests/cases i ansættelsesprocessen.

Samtaler forventes afholdt i uge 32 og 33 med tiltrædelse den 1. oktober (eller snarest muligt herefter).

Du ansættes i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1301 København K.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold, handikap og seksuelle præferencer at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0