Fuldmægtig til strategi- og projektarbejde om sundhedsdata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du bidrage til at styrke sundhedsvæsnets brug af data og skabe digitale løsninger til gavn for patienter og sundhedsvæsen? Og vil du have udfordret din faglighed og politiske sans på sundhedsområdet? Så har vi stillingen til dig.

I Sundhedsdatastyrelsen indsamler vi en lang række data om danskernes sundhed i nationale registre, som er en unik kilde til viden om sundhed. Vi arbejder på at skabe de rette rammer og muligheder for brug af disse data i samarbejde med sundhedsvæsenets aktører og forskningsverdenen – og til dette arbejde skal vi bruge en ny kollega.

Om os
Stillingen er placereret i sektionen Dataformidling og Strategi, hvor vi bidrager til styrelsens strategiske arbejde med at skabe rammerne for, hvordan de nationale sundhedsdata kan stilles til rådighed på tidssvarende måder for sundhedsprofessionelle, forskere, life science, administratorer og offentlighed.

I sektionen bidrager vi til politiske udspil og til økonomiaftaler med regioner og kommuner om bedre brug af sundhedsdata og ny teknologi. Det er her vigtigt med et tæt samarbejde med Sundhedsministeriet og sundhedsvæsenets aktører i regioner, kommuner, praksissektor samt i forskningsverdenen. Meget af vores arbejde består derfor af udformning af og opfølgning på fællesoffentlige sundhedsdataprojekter. Endelig varetager vi betjeningen af interne ledelsesfora og af National bestyrelse for data på sundheds- og ældreområdet.

Vi er pt. 11 medarbejdere i sektionen. Foruden ovennævnte opgaver varetager sektionen Sundhedsdatastyrelsens arbejde med dataformidling på statistikportalen www.eSundhed.dk, og vi arbejder for løbende at styrke vores kommunikation om sundhedsdata.

Dit hverdag hos os
Vores nye kollega skal løse opgaver på tværs af sektionens opgaver med særligt fokus på koordinerende opgaver omkring vores portefølje af sundhedsdataprojekter. Du vil kunne forvente opgaver inden for bl.a.:

  • Løbende samarbejde og koordinering af konkrete igangværende projekter i samarbejde med projektledere, projektdeltagere og relevante interessenter i Sundhedsministeriet, regioner, kommuner og praksissektor mv.
  • Betjening af styregrupper, arbejdsgrupper, projektråd mv. i form af beslutningsoplæg, notater og afrapporteringer
  • Udformning og tilrettelæggelse af nye, kommende tværoffentlige sundhedsdataprojekter i samarbejde med sundhedsvæsenets parter
  • Udarbejdelse af præsentationer, oplæg og kommunikationsmaterialer mv.

Du vil bl.a. skulle deltage i et projekt med fokus bedre brug af data om sygehusmedicin og i en større indsats om opbygning af et bedre datagrundlag om det nære sundhedsvæsen i kommuner og praksissektor, som er et særligt fokusområde de kommende år. Det indebærer, at du selvstændigt og i samarbejde med projektleder igangsætter og følger op på aktiviteter og leverancer i de forskellige delprojekter samt sikrer koordinering med eksterne interessenter og internt i styrelsen.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer.
Du er en analytisk og fagligt stærk akademiker (cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.polit, cand.scient.san.publ. eller lignende), gerne med et par års erfaring, men nyuddannede kan også komme i betragtning. Det er vigtigt, at du har interesse for projektarbejde og for at skabe gode rammer for brug af sundhedsdata. Det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsvæsenet.

Vi lægger derudover bl.a. vægt på, at du

  • har en god politisk og strategisk forståelse
  • kan omsætte komplekse problemstillinger til klare beslutningsoplæg og notater
  • kan samarbejde med forskellige interessenter i et politisk præget miljø internt og eksternt
  • har gode kommunikations- og præsentationsevner både mundtligt og skriftligt
  • trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver af både projektlignende, procesmæssige og ad-hoc-baseret karakter
  • hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og bidrage med nye tanker og idéer.

Vi værdsætter desuden et godt humør og en lyst til at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere med forskellig baggrund.

Vi tilbyder
Et stærkt, fagligt miljø med udviklende arbejdsopgaver og håndtering af komplekse problemstillinger i samarbejde med en bred vifte af interessenter. Du får mulighed for at arbejde med førende teknologier og løsninger på sundhedsområdet og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder uddannelse i metoder, teknikker og værktøjer. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause og er centralt beliggende i København.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af erfaringer og kvalifikationer.

Kontakt os gerne
Du er meget velkommen til at kontakte sektionsleder Hans Juul Hedegaard tlf. 40 87 48 44 eller fuldmægtig Julius Rechendorff tlf. 25 12 06 21 for mere information om stillingen. Grundet sommerferien gerne med forudgående aftale pr. SMS.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 32. Kandidater kan forvente at blive testet i forbindelse med et samtaleforløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
25. juli 2024 92
24. juli 2024 91
23. juli 2024 94
22. juli 2024 89
21. juli 2024 88
20. juli 2024 90
19. juli 2024 90
18. juli 2024 85
17. juli 2024 87
16. juli 2024 87
15. juli 2024 87
14. juli 2024 86
13. juli 2024 85
12. juli 2024 84
11. juli 2024 81
10. juli 2024 82
9. juli 2024 80
8. juli 2024 81
7. juli 2024 79
6. juli 2024 77
5. juli 2024 75
4. juli 2024 74
3. juli 2024 66
2. juli 2024 71
1. juli 2024 74
30. juni 2024 79
29. juni 2024 79
28. juni 2024 76
27. juni 2024 77
26. juni 2024 74
25. juni 2024 72