Metodestærk fuldmægtig til vidensudvikling i Social- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Metodestærk fuldmægtig til vidensudvikling i Social- og Ældreministeriet

I Social- og Ældreministeriet arbejder vi hele tiden på at skaffe bedst mulig viden om, hvad der virker for socialt udsatte og personer med handicap. Hvilke indsatser skaber størst fremskridt for den hjemløse eller det udsatte barn? I Kontor for Mål, Data og Incitamenter sikrer vi de bedste løsninger til at indhente viden, så vi får bedre data og dermed fx mere viden om progression og effekter. Vi arbejder for at skabe gennemsigtighed om indsatserne og understøtter, at processer og politiske prioriteringer er baseret på det bedst mulige vidensgrund-lag.

Lige nu har vi brug for en erfaren fuldmægtig på vores hold. Vi søger dig, der har rigtig god tal-forståelse, er strategisk tænkende, og som har let ved at agere i et arbejdsfelt med mange holdninger og relationer.

Stillingen
Du får en arbejdsdag, der er præget af udvikling og projekter, og hvor du ikke altid ved, hvad der sker i morgen.

Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt følgende:

  • Understøtte datadrevet styring af det sociale område. Du vil bl.a. skulle udvikle redskaber til at understøtte sammenlignelighed og gennemsigtighed i tilbud på socialområdet i samarbejde med kommunerne.
  • Udvikle datadreven viden om sociale indsatser. Du vil med være med til at sætte rammerne, som sikrer datagrundlaget til at analysere og udvikle socialområdet, med udgangspunkt i viden om praksis hos kommuner og leverandører af sociale indsatser.
  • Databehandling ifm. udvikling af nye statistikområder.
  • Interessenthåndtering. For at vi ikke bare lykkes med at skabe viden om det, der virker, men også en fælles forståelse inden for området, er du i tæt og løbende dialog med relevante interessenter.
  • Forberedelse af materiale til politiske forhandlinger, minister- og folketingsbetjening.

Om dig
Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., statskunstskaber eller sociolog. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Du er rigtig dygtig til tal og statistik. Vi arbejder især med tilvejebringe gode registerdata.
  • Kan lide at arbejde projektbaseret og tage ansvar. Det bliver din opgave at drive dine projekter fremad.
  • Formulerer dig klart og målrettet uanset om der er tale om et formelt skriftligt svar til Folketinget eller en workshop med medarbejdere i kommuner og tilbud.
  • Arbejder struktureret og kan omsætte strategier til konkrete forslag.
  • Bliver motiveret af udvikling, snarere end drift, og trives i et miljø med fokus på resultater og høj kvalitet.
  • Trives med at være i dialog med mange mennesker, der har forskellige holdninger og tilgange. Den ene dag har du en it-leverandør i røret, den anden dag en vigtig interesseorganisation. Derudover arbejder du tæt sammen med kollegaer i huset. Det falder dig naturligt at skabe gode samarbejder.

Kontoret
Du bliver en del af Kontor for Mål, Data og Incitamenter i afdelingen Økonomi, Styring og Analyse. Vi står for en ambitiøs og strategisk udvikling af data og analyser for at fremme en mere data- og analysedrevet tilgang til udvikling af politik på social- og ældreområdet. Vi er et ungt kontor med stærk faglighed, masser af energi og et godt socialt fællesskab.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet som fuldmægtig efter AC-overenskomsten.

Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. november 2021.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til kst. kontorchef, Maren Sørensen, tlf.: 41 85 13 09 / mail: [email protected]

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk

Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag d 15. september 2021 kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0