Studentermedhjælpere i Center for IT og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Enheden Udvikling og Forvaltning i Center for IT og Digitalisering i kriminalforsorgen søger studentermedhjælper med flair og interesse for it, digitalisering og offentlig forvaltning.

Dine opgaver
Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi er i gang med at opbygge en stærk faglig it-organisation, der i tæt dialog med vores forretning skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens kerneforretning og vores mange daglige brugere. Du vil som vores nye studentermedhjælper få erfaring med samspillet mellem it-udvikling og offentlig forvaltning, og så vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Dine opgaver vil bl.a. inkludere:

  • projektassistance i forbindelse med test, uddannelse, dokumentation samt udarbejdelse af vejledninger
  • testplanlægning, -facilitering og –afvikling samt efterfølgende rapportering
  • vedligeholdelse af opgavebacklogs
  • udarbejdelse af mødelog og referater
  • kvalitetssikring af diverse skriftligt materiale produceret i enheden
  • dokumentation af procesbeskrivelser
  • præsentation af data, arkitektur, tidsplaner og lign.


Du vil komme til at:

  • bistå i forbindelse med en portefølje af forskellige opgaver, der varetages af såvel systemforvaltere som projektledere
  • re-designe og vedligeholde enhedens Team Site (i SharePoint)
  • bistå i forbindelse med analyseopgaver, afholdelse af møder m.m.
  • afholde interne seminarer og uddannelsesforløb for brugere
  • bidrage i forbindelse med projektarbejde og kvartalsplanlægning
  • planlægge, facilitere og afvikle tests
  • varetage ledelsesunderstøttelse.

Vi har en forventning om, at du kan arbejde selvstændigt, har et analytisk blik, går åbent til dine opgaver og tager ansvar.

Hvem er du?
Du er i gang med en relevant videregående akademisk uddannelse evt. it-relateret, og du har minimum to år tilbage af din uddannelse. Du har en god forståelse for digitalisering af forretningsprocesser, administrativt arbejde samt interesse for systemforvaltning og fagsupport.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige personalegrupper i kriminalforsorgen og de øvrige enheder i Center for IT og Digitalisering, og det er derfor afgørende, at du evner at opbygge og vedligeholde gode relationer.

Da kommunikation er vigtig for at lykkes med opgaven, og da vores organisation stiller krav til skriftlige produkter, er det vigtigt, at du kan formulere dig flydende, klart og tydeligt på dansk både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en betydelig forskel i en organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter og i en myndighed med en mission om at få mennesker trygt videre til et liv uden kriminalitet.

Center for IT og Digitalisering har igangsat en transformation, der både skal robustgøre it-fundamentet og samtidig understøtte yderligere digitalisering.

Hvem er vi?
Stillingen er placeret i Udvikling og Forvaltning, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der er opdelt i fem enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning, Klientservices samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Udvikling og Forvaltning består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 18 medarbejdere. Enheden arbejder bl.a. med videreudvikling af kriminalforsorgens systemportefølje, test, og driver it-udviklingsprojekter. I vores projekter arbejder vi både agilt og plandrevet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tjenestestedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Din ansøgning med CV udformet på dansk, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 15. oktober 2021. Vi ønsker at besætte stillingerne hurtigst muligt og forventer at holde samtaler løbende.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til it-projektleder Louise Birkkjær Lauritsen på telefon 72 55 94 31 eller pr. mail [email protected]

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 15. oktober 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1