Kan du forvandle komplekse emner til klare budskaber?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du forvandle komplekse emner til klare budskaber?

Så er du måske vores nye pressemedarbejder i Udlændingestyrelsens Ledelsessekretariat. Vi skal bruge en kollega, der sammen med resten af holdet gør os endnu bedre til at forklare omverdenen, hvad vi laver. Måske er det dig?

Lidt om alt det vi tilbyder

I Udlændingestyrelsen lægger vi stor vægt på at indgå i en dialog med omverdenen om vores opgaver. Vi ønsker at styrke kommunikationen med pressen og opretter derfor et nyt presse- og aktindsigtsteam, som skal styrke opgaveløsningen i tæt samarbejde med forretningen, men også vores to teams, der tager sig af kommunikation og folketingsbetjening. Du får fornøjelsen af at være med helt inde i maskinrummet, når alle tandhjul snurrer derudad.

Det nye team skal håndtere alle pressehenvendelser i samarbejde med styrelsens dygtige fagkontorer og øverste ledelse. Du bliver derfor en afgørende spiller, når vi skal formidle vores vigtige arbejde til omgivelserne og samtidig sikre, at vi er på forkant med de sager, der får stor mediebevågenhed. Teamet vil også modtage alle anmodninger om aktindsigt efter offentlighedsloven samt bistå styrelsens fagkontorer i deres sagsbehandling af aktindsigtssager, og der er kollegaer i teamet, der har netop det til opgave. Sammen skal i koordinere andre kommunikationsopgaver med kommunikationsteamet.

Derudover kommer du til at bidrage til deling og opbygning af viden på tværs af styrelsen, ligesom du vil udarbejde svar i samarbejde med relevante fagkontorer ved anmodninger fra pressen, der er en kombination af aktindsigt og spørgsmål. Efter behov kommer du til at bistå med øvrig direktionsbetjening og kommunikationsopgaver.

Du bliver en del af et nystartet team, hvor du kan sætte dit eget præg. Vi tilbyder en spændende, alsidig og travl hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver i et godt socialt miljø, hvor stærk faglighed, samarbejde på tværs og kvalitet i arbejdet er i højsædet. Du får engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand.comm., journalist eller lignende, og du har gerne et par års erfaring fra en statslig organisation. Du er nysgerrig på politik, folkestyre og embedsmandsrollen, og du drives af at arbejde tæt på orkanens øje og med politisk udvikling og betjening. Du kan også komme med en generalistuddannelse, fx scient.adm. eller scient.pol. og have gode erfaringer fra en anden statslig organisation, fx fra en stabsfunktion. Du er derfra rutineret i at koordinere på tværs af en organisation, kender pressesager og har et blik for, hvad det kræver at løbe med de sager.

Du elsker at gribe en hurtig bold, få involveret de rigtige og samtidig sikre en fornuftig linje i vores kommunikation. Nøglen i vores arbejde er at kunne tænke flere skridt frem, så vi kan planlægge vores kommunikation og være på forkant – og når det går stærkt, skal du sikre, at alle arbejder i samme retning i højt tempo. Det er afgørende, at du skriver godt, og at du forstår at samarbejde med vores kollegaer med de dybe fagligheder i forretningen. Selvfølgelig arbejder du selvstændigt og med integritet.

Du er ansvarsbevidst, initiativrig og har lyst til at sætte dig ind i styrelsens sagsområder. Og så skal du også kunne bidrage til et troværdigt, tillidsfuldt og professionelt samarbejde med medierne og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du:

◾ har indsigt i arbejdet i en statslig organisation, hvis ikke med presseopgaver så generel stabsfunktion

◾ har erfaring og rette kompetencer inden for kommunikation og journalistik - gerne egentlig pressehåndtering

◾ brænder for faglig formidling og effektivt kan håndtere sager med komplekse problemstillinger

◾er en stærk facilitator og er god til at styre og håndtere processer

◾ er fleksibel, udadvendt og serviceminded

◾ vækker tillid og udstråler troværdighed

Som ny kollega i presse- og aktindsigtsteamet vil du også blive en del af Ledelsessekretariatet, der også arbejder med intern kommunikation, direktionsbetjening, folketings‐ og departementsbetjening, organisationsudvikling, intern service, IT‐koordination, reception og telefoni.

Yderligere information

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted. Dog kan begrænset rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens øvrige lokaliteter i Danmark forekomme.

Afhængigt af dine kompetencer og erfaring ansættes du enten som fuldmægtig eller konsulent i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af dig, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Ledelsessekretariatet, Anita Okkels Birk Thomsen, på telefonnummer 2135 6982 eller på mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler i uge 41. Der vil muligvis være en faglig test forud for samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har omkring ca. 1500 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, samt Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0