Studentermedhjælper til Nationalmuseets enhed Program, oplevelser og læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Nationalmuseets programenhed søger en studentermedhjælper snarest muligt.

Undervisning og omvisninger er en af Nationalmuseets kerneydelser. Hvert år faciliterer vi tusinder af børn og unge samt et stort antal private grupper både danske og udenlandske, der ønsker undervisning eller omvisninger i vores imponerende samlinger og miljøer.

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt og derfor leder vi efter en studentermedhjælper, der trives i en livlig, til tider travl og afvekslende hverdag.

Arbejdsopgaver

Dine opgaver vil være fordelt på booking, tasteopgaver og en række praktiske opgaver:

  • Du skal via mail og telefonkontakt vejlede lærere og private grupper omkring museumsbesøg og tage imod og koordinere bestillinger af om- og undervisning for Nationalmuseet, Klunkehjemmet og Musikmuseet
  • Praktiske og forefaldende opgaver, f.eks. at varetage enhedens indkøb af kontorartikler, kaffe mm.
  • Opgaver i forbindelse med møder, f.eks. klargøring og oprydning, referatskrivning, tjek af guideanlæg, printeopgaver mm.

Kvalifikationer

Arbejdet kræver at du er god til at samarbejde, er systematisk og har lyst til at yde service på et højt niveau. Dine arbejdsdage vil foregå i et dynamisk miljø, og du vil være i kontakt med vores 40 om- og undervisere (der er studerende) og alle vores kunder. I det daglige vil du primært indgå i vores engagerede enhed bestående af koordinatorer, en yderligere booker, studentermedarbejdere, redaktører samt oplevelses – og læringsdesignere.

Vi vil ved stillingens besættelse lægge særlig vægt på følgende kvalifikationer og erfaringer:

  • Erfaring med booking og telefonbetjening
  • Godt overblik og evne til at arbejde struktureret, også i travle situationer
  • Veludviklede samarbejds- og kommunikationsevner
  • En bred kulturhistorisk interesse
  • At du er selvstændig
  • Flydende i skriftlig og mundtlig standarddansk
  • Skriftligt og mundtlig engelsk svarende til c-niveau

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage. Arbejde om aftenen, i weekender og på helligdage kan forekomme. Arbejdsstedet er i Nationalmuseets hovedsæde, Prinsens Palæ, i hjertet af København.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold den til enhver tid gældende OAO-S-fællesoverenskomst samt Organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK.

Ansøgning

Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt medarbejderne og opfordrer derfor alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest mandag den 25. oktober 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos salgs- og bookingkoordinator Solveig Hansen, [email protected], tlf. 41 20 60 61eller programchef Inga Paulsen Albertsen, [email protected]. Oplysninger om Nationalmuseet kan indhentes på museets hjemmeside: www.natmus.dk.

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 4 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte, Nationalmuseet København samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1