Engageret og dygtig fuldmægtig til Kontor for Udsatte Voksne i Social-og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Engageret og dygtig fuldmægtig til Kontor for Udsatte Voksne i Social- og Ældreministeriet

I Kontor for Udsatte Voksne arbejder vi for at give ministeren og Folketinget det bedste grundlag for en virkningsfuld socialpolitik, der skaber reelle fremskridt for udsatte grupper som fx mennesker i hjemløshed, i prostitution, med misbrug og voldsudsatte.

Blandt flere vigtige socialpolitiske dagsordener arbejder vi aktuelt med at udmønte en ny aftale om indsatsen mod hjemløshed, der skal nedbringe antallet af hjemløse i Danmark markant. Blandt andet skal der nedsættes et nationalt partnerskab, der i de kommende år skal følge udviklingen. Derfor søger vi en ny kollega, der sammen med andre dygtige og dedikerede kollegaer skal være med til at drive arbejdet.

Interesserer du dig for socialpolitik, og er det din ambition at få en hverdag tæt på de politiske beslutninger - så er det måske dig, vi søger.

Stillingen

Du vil både få selvstændigt ansvar for et eller flere policyområder og indgå i et tæt fagligt og ambitiøst samarbejde med resten af kontoret og øvrige afdelinger om udvikling på det samlede politikområde. Det betyder, at du skal drive egne sager samtidig med, at du har blik for eget og andres bidrag til den samlede opgaveløsning. Du vil ofte skulle arbejde sammen med ministerier, styrelser og andre relevante myndigheder samt en bred skare af fag- og interesseorganisationer.

Du kommer især til at arbejde med:

  • Ministerbetjening i bred forstand. Det vil typisk være i forbindelse med politiske forhandlinger, møder, folketingspørgsmål, taler og pressehenvendelser.
  • Udarbejdelse af policy-oplæg og ny lovgivning.
  • Udformning af udviklingsprojekter.
  • Samarbejde med interessenter.
  • Deltagelse i tværministerielle og tværfaglige arbejdsgrupper.

I kontoret er der høj kvalitet i opgaveløsningen, som går hånd i hånd med en uformel omgangstone, masser af energi og et godt socialt sammenhold. Der vil være god oplæring i stillingen, men vi forventer også, at du er proaktiv og ikke er bange for at kaste dig over nye opgaver.

Om dig

Du er formentlig uddannet inden for statskundskab, jura, økonomi eller lign. Du kan være nyuddannet eller måske have den første erfaring fra lignende jobs bag dig.

Det vigtigste for os er, at du:

  • Motiveres af politikudvikling, har et højt fagligt niveau og god fornemmelse for den politiske dagsorden.
  • Har stærke analytiske kompetencer og både kan overskue juridiske, politiske og økonomiske aspekter, der giver mulighed for at finde nye løsninger på socialområdet.
  • Er en skarp formidler, både skriftligt og mundtligt.
  • Bevarer overblikket, skaber resultater og trives, selvom det går hurtigt, og arbejdsdagen kan være uforudsigelig.
  • Er selvstændig, initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs.
  • Formår at samarbejde og kan skabe netværk.
  • Ønsker at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Departementet

I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes som udgangspunkt besat hurtigst muligt og senest den 1. marts 2022.

Vil du vide mere

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Mie Henriette Eriksen (tlf. 28 14 93 82 /[email protected]) eller chefkonsulent Bente Brandborg (tlf. 41 85 10 80 /[email protected]).

Sådan søger du

Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest fredag den 21. januar 2022 kl. 12.00.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0