Porteføljemanager til Valutareserven i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet


Du bliver en del af sektionen Valutareserven i afdelingen Bank og Marked, hvor du sammen med dine 16 kolleger vil investere valutareserven. Nationalbanken råder over en valutareserve på ca. 500 mia. kr. som et beredskab til at intervenere i valutamarkedet og derigennem understøtte den danske fastkurspolitik. Du får kendskab til mange forskellige produkter, herunder repoer, statsobligationer, obligationsfutures og exchange-traded funds.

Derudover består dine opgaver af at:

  • handle med værdipapirer
  • stille forslag til ændringer i allokeringen
  • overvåge og rapportere om markedsbevægelser
  • holde løbende kontakt med internationale samarbejdspartnere
  • deltage i forskellige tværgående opgaver og projekter.

Du kommer til at arbejde med alt fra pengemarkedsforhold i Europa og USA til investeringer i grønne obligationer og vurdering af ESG på vores aktieeksponering. Som Porteføljemanager får du derfor mulighed for at arbejde både operationelt og analytisk.

Vi tilbyder


Du indgår i en gruppe af dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger. Du får en stor og bred indsigt i de finansielle markeder samt gode muligheder for at dygtiggøre dig gennem varierende opgaver, kurser, seminarer, konferencer og møder med internationale eksperter. Du får en stor international kontaktflade med de banker, vi handler med, og de analytikere vi vender markedsforhold med.

Hvis du er nyuddannet, bliver du en del af Economist Programme, som er et socialt og fagligt program på tværs af banken. Du kan læse mere om programmet her.

Din profil


Vi forestiller os, at du har en kandidat i økonomi, finansiering eller tilsvarende. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Vi sammensætter en spændende opgaveportefølje, der er tilpasset din erfaring. Du har en stor interesse i finansmarkederne og finansielle produkter. Skal du have succes i jobbet, får du også brug for dit engagement, din vilje til at tage initiativ og ikke mindst din evne til at være udadvendt og samarbejde bredt både i forhold til konkrete opgaver og i forhold til mere overordnede faglige diskussioner.

Vi ønsker stillingen besat den 1. maj 2022. For den rette kandidat er det være muligt at starte op på deltid, fx hvis studiet afsluttes i maj.

Banken som arbejdsplads


Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Så alt efter opgaver og samarbejder har du også selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og kolleger, der er imødekommende og giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og udvikling, og det prioriteres derfor højt, at vores evner udvikles løbende. Vi tilbyder gode vilkår: sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, synge i kor eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere


Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten Andersen, Head of Front Office, Valutareserven, på tlf. 3363 6750. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår mv., kan du kontakte HR-partner Rikke Møller Fastø på tlf. 3363 6086.

Ansøgning


Send en motiveret ansøgning, dit CV og øvrige relevante papirer senest mandag den 28. februar 2022. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1