Konsulent til sekretariatsunderstøttelse i Center for HR og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du struktureret og mestrer det store overblik? Har du politisk tæft og lyst til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mange forskelligartede opgaver? Så er det dig, vi søger som konsulent til sekretariatsunderstøttelse i Center for HR og Uddannelse.

kriminalforsorgen ønsker at være en åben, professionel og attraktiv arbejdsplads, hvilket Center for HR og Uddannelse understøtter. Center for HR og Uddannelse er ét ud af fire centre i direktoratet. Center for HR og Uddannelse understøtter kriminalforsorgens områdekontorer og institutioner med at udvikle og implementere strategiske indsatsområder samt koordinere større og tværgående udviklings- og driftsopgaver.

Center for HR og Uddannelse i Direktoratet for kriminalforsorgen ønsker at styrke indsatsen på den tværgående understøttelse af ledelse og medarbejdere i centeret. Derfor søger centerstaben en medarbejder, som brænder for at understøtte ledelsen og blive en del af en politisk styret organisation midt i en stor forandringsproces.

Om os
Du skal, sammen med 6 andre medarbejdere og en enhedsleder, arbejde i sekretariatet, kaldet Centerstaben, i Center for HR og Uddannelse, hvor vi er lidt over 90 medarbejdere opdelt i henholdsvis Koncern HR og Koncern Uddannelse. Vi beskæftiger os med rekruttering, uddannelse, arbejdsmiljø, sygefravær, personale-administration, forhandlinger, personalejura mm.

Dine kommende kolleger i kontoret har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi tilstræber høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi har travlt, men hjælper hinanden, og går ikke af vejen for et godt grin.

Vi byder nye medarbejdere velkomne med en god onboarding, et sundt arbejdsmiljø og med trivsel og udvikling i fokus.

Du skal blandt andet bistå med følgende opgaver
Du får et selvstændigt, spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, som blandt andet indebærer at du motiveres af:

  • Ledelsesbetjening og sekretariatsunderstøttelse af centerets ledelse.
  • Mulighed for at få en unik erfaring med de processer og beslutninger, som ligger bag driften og ledelsen af en stor statslig driftsorganisation.
  • Udarbejdelse af oplæg, præsentationer, notater, beslutningsoplæg, dagsordner, referater og lignende forberedende arbejde
  • Styring af sagsflowet til og fra ledelsen og sikre overblikket over og opfølgning på de sager, der er vigtige for ledelsen
  • Referentrolle ved diverse mødefora.

For at opnå succes i stillingen skal du af natur være servicemindet og løsningsorienteret. Dine arbejdsopgaver spænder over en bred pallette med det formål at understøtte og supportere vores ledere på den bedste måde, i tæt samarbejde, med de øvrige kolleger i sekretariatet.

Afhængig af din baggrund og kvalifikationer vil vi sammensætte din endelige opgaveportefølje.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse eller alternativt særlig erfaring inden for sekretariatsunderstøttelse.
  • Har min. 2 års erfaring med ledelsesbetjening og sekretariatsunderstøttelse gerne fra en politisk styret organisation.
  • Har en skarp pen; du er velskrivende og kan skære ind til benet.
  • Har analytisk sans og gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og er vant til at arbejde systematisk og struktureret.
  • Sætter en ære i at følge opgaverne helt til dørs. Dette med diplomatisk sans og et skarpt øje for overholdelse af deadlines.
  • Har lyst til at løse opgaver i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der kan være mange bestillinger på samme tid.
  • Besidder en betydelig arbejdskapacitet med evnen til at få noget fra hånden, når både hastighed og kvalitet er vigtige parametre.
  • Har en evne til at skabe gode relationer – både internt og eksterne.
  • Er proaktiv og handlingsorienteret. Du er beslutsom, handler på forkant og du løser problemer, inden de bliver for store.


Ansættelsesvilkår
Det er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Arbejdsvilkårene er fleksible.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er centralt beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 22. april 2022. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Laila Seidler på telefon 7255 4112 eller mail [email protected] eller HR partner Tessa Laursen på telefon 72554242 eller [email protected]

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 22. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1