Vil du være [xxxxx]s vigtigste bindeled i Nordatlanten?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Nuuk, Tórshavn og København. kriminalforsorgen har 4.500 medarbejdere fordelt på institutioner og kontorer i alle dele af Rigsfællesskabet. Kan du løfte koordineringen og drive en forandring på tværs af Danmark, Grønland og Færøerne? Så læs mere her og send os din ansøgning.

Som en del af Justitsministeriets koncern bidrager kriminalforsorgen sammen med politiet, anklagemyndigheden og domstolene til tryghed og sikkerhed i Rigsfællesskabet. Vores arbejde har stor samfundsmæssig interesse og er genstand for betydelig offentlig og politisk opmærksomhed.

kriminalforsorgen er til stede som retshåndhævende myndighed i hele Rigsfællesskabet. Vi har bl.a. seks anstalter i Grønland, et arresthus på Færøerne og en lang række fængsler, arresthuse og andre institutioner i Danmark. Herudover har vi tilsynskontorer i alle tre lande.

kriminalforsorgen er en organisation i udvikling og har en række store opgaver foran sig, bl.a. er vi i fuld gang med at implementere en ny retning for kriminalforsorgen forankret i den politiske flerårsaftale for 2022-2025, som blev indgået kort før jul. Vi ønsker at styrke det nordatlantiske arbejde, herunder den politiske betjening på dette område med henblik på at etablere de bedste grundlag for beslutninger og forslag til forandringer. Vi besluttede som led heri sidste år at opprioritere samarbejdet på tværs af Nordatlanten med oprettelse af en funktion som nordatlantkoordinator. Nordatlantkoordinatoren er en konsulent, som med blik for lighederne og respekt for forskellene kan drive en forandring på tværs af Grønland, Færøerne og Danmark.

Om stillingen
Stillingen er placeret i Koncernledelsessekretariatet i Direktoratet for kriminalforsorgen. Her vil du konkret indgå i den stab, som betjener direktøren for kriminalforsorgen.

I det daglige vil du være blandt direktørens væsentligste bindeled til både det politiske niveau i Justitsministeriets departement og til resten af kriminalforsorgen vedrørende kriminalforsorgens virksomhed i Grønland og på Færøerne.

Du vil få ansvar for kriminalforsorgens bidrag til ministerbetjeningen vedrørende kriminalforsorgens opgaver i Grønland og på Færøerne. Her skal du kunne koordinere og kvalitetssikre bidrag fra kriminalforsorgen i Grønland, kriminalforsorgen Hovedstaden vedrørende Færøerne og fra direktoratets fagcentre, så der sikres korrekte og fyldestgørende svar af en høj kvalitet.

Du vil også skulle forberede direktørens møder vedrørende kriminalforsorgen i Grønland og kriminalforsorgens opgaver på Færøerne, Rådet for Grønlands Retsvæsen samt en række andre mødefora.

Foruden opgaverne på det nordatlantiske område indebærer funktionen, at være den fælles indgang for internationale henvendelser til kriminalforsorgen, hvor særligt samarbejdet med de øvrige nordiske lande prioriteres højt med månedlige møder på konsulentniveau på tværs af de nordiske lande samt årlige generaldirektørmøder for de nordiske lande. I stillingen bliver en vigtig opgave at understøtte og styrke den relation yderligere.

I stillingen vil du udover at have ansvar for det internationale og Nordatlantiske samarbejde i perioder også indgå i det øvrige arbejde i Koncernledelsessekretariatet.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende job med stort fokus på udvikling af dine faglige kompetencer og profil.
  • At arbejde med komplekse juridiske og organisatoriske problemstillinger på tværs af Nordatlanten og med nordisk samarbejde.
  • At blive del af en politisk styret organisation midt i en stor forandringsproces, hvor du kan gøre en forskel.
  • Mulighed for at få en unik erfaring med de processer og beslutninger, som ligger bag driften og ledelsen af en stor statslig driftsorganisation.
  • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og med dygtige kolleger lige ved vandet i København K.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. som cand. jur., cand. scient. pol. eller lignende. Du skal have evne og lyst til at navigere i komplicerede juridiske, organisatoriske og politiske problemstillinger på tværs af Nordatlanten. Og du skal være dygtig til at skabe relationer og netværk.

Desuden forventer vi særligt, at du:

  • kan forstå og formidle særligt juridiske problemstillinger, men også organisation og økonomi,
  • har personlig gennemslagskraft,
  • er velskrivende og har en betydelig arbejdskapacitet med evnen til at få noget fra hånden, når både hastighed og kvalitet er vigtige parametre,
  • er dygtig til at skabe relationer og pleje netværk,
  • er struktureret, har god procesforståelse og kan sikre opfølgning på de sager, der er vigtigst for direktøren og
  • taler og skriver engelsk på højt niveau og forstår norsk og svensk
  • Desuden skal du være klar på en arbejdsdag, der kan være uforudsigelig, og som stiller krav til din fleksibilitet. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet i et departement, men det tæller også, hvis du tidligere har prøvet kræfter med driften i en større statslig styrelse.

Om Koncernledelsessekretariatet
Stillingen er forankret i Direktoratet for kriminalforsorgen, Koncernledelsessekretariatet består af seks medarbejdere i direktørstaben, som betjener kriminalforsorgens øverste direktør samt bl.a. en kommunikations- og presseenhed.

Koncernledelsessekretariatet er penneførere på direktørens skriftlige produkter og varetager kontakten til direktørens væsentligste samarbejdspartnere og interessenter, herunder Justitsministeriets departement. Herudover er Koncernledelsessekretariatet bindeled mellem direktøren og resten af organisationen og har bl.a. ansvar for flere af direktørens mest prioriterede udviklings- og forandringsprojekter.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten med indplacering som special- eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Stillingen ønskes besat snarest muligt .

Ansøgning, cv og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 22. april 2022

Vi forventer at afholde løbende ansættelsessamtaler.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Rune Nørr på 72554100.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 22. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1