Bliv en del af holdet, der sikrer offentlighedens interesser i uddannelsesinstitutionernes drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kom og vær en del af en fagligt ambitiøs enhed, der arbejder for at gøre det lettere for institutionerne at give god undervisning. Vi understøtter og påser, at institutionerne har en effektiv administration for at sikre effektiv anvendelse af skatteborgernes penge. Kom og vær vores nye kollega i Center for Institutionsdrift og Tilsyn. Du er også meget velkommen som nyuddannet.

Om centeret
Vi er et center, der varetager en lang række opgaver, der understøtter ca. 1.000 uddannelsesinstitutioner, som omfatter gymnasier, erhvervsskoler, AMU-centre, FGU-institutioner og frie skoler mv. Centeret består af ca. 50 medarbejdere fordelt på fire teams, der aktuelt arbejder med at løse følgende større opgaver:

  • Skarp, kompetent og hurtig institutionsrettet rådgivning til institutioner og institutionsrevisorer
  • Fortsat digitalisering af vores driftsopgaver, herunder et nyt system til tilskudsudbetaling og automatisk indlæsning af årsregnskaber
  • Styrket brug af de økonomisk-administrative data, som vi i dag løbende modtager fra institutionerne, for at få en dybere indsigt i institutionernes forvaltning og undervisningssektoren generelt
  • Opbygning af et endnu stærkere og mere analysebaseret tilsynsmiljø på tværs af og i tæt samarbejde med styrelsens øvrige tilsynsførende kontorer
  • Beslutningsoplæg til minister, departementschef og direktion om økonomisk-administrative forhold
  • Sagsbehandling af henvendelser fra institutioner, revisorer, departement mv.

Vi har meget afvekslende arbejdsdage, hvor man som medarbejder ofte har flere opgaver i gang på en dag, og hvis du godt kan lide at samarbejde på tværs af organisationen, er det lige et sted for dig at arbejde, da mange af opgaverne i centeret går på tværs af Børne- og Undervisningsministeriets område.

Du vil kunne opleve at få et spørgsmål fra en revisor, der spørger til tolkning af regnskabsregler. Du kan også opleve at få en whistleblower henvendelse om bekymrende forhold på en institution. Din opgave i den sammenhæng er at sikre tilstrækkelig oplysning af sagen, så der kan tages stilling til de videre skridt. Det kan være, der skal gennemføres besøg på institutionen, og det vil du have en aktiv rolle i at planlægge og gennemføre. Du vil også have en væsentlig opgave i at gennemgå regnskaber og revisors rapportering for det seneste regnskabsår og evt. iværksætte yderligere tiltag, såfremt der er administrative eller økonomiske udfordringer.

Om arbejdsopgaverne
Du bliver en del af et team på otte medarbejdere. Som vores nye kollega skal du i høj grad arbejde med regnskabs- og revisionsrelaterede opgaver, men også med tværgående økonomiske tilsynsopgaver. Vi arbejder med tilsyn i tre overordnede spor: Risikobaseret tilsyn, tematisk tilsyn og enkeltsagstilsyn. Det er vores pejlemærke at videreudvikle et helhedsorienteret tilsyn, hvor det faglige, administrative og økonomiske tilsyn sammentænkes i den enkelte tilsynsindsats.

Konkret skal du medvirke til løsningen af blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • Gennemgang og vurdering af regnskaber og revisionsprotokollater
  • Tilsyn med og opfølgning på kvaliteten af institutionsrevisorernes arbejde
  • Deltagelse i vejledning og undervisning af institutionsrevisorer på efteruddannelseskurser
  • Gennemførelse og rapportering i forhold til tilsyn (for eksempel i forbindelse med tilsynsbesøg på institutioner med fokus på institutionernes økonomi og forvaltning)
  • Besvarelse af løbende regnskabs- og revisionsmæssige spørgsmål fra institutioner og revisorer
  • Løbende sagsbehandling vedrørende økonomisk nødlidende institutioner
  • Tematiske undersøgelser og analyser
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation om resultaterne af det økonomisk-administrative tilsyn og tilsynet med revisorkvalitet
  • Udarbejdelse af direktions- og ministersager

Du skal indgå i et revisornetværk, som mødes to gange årligt i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK). Netværket er et dialogforum, hvor repræsentanter for de største revisionsfirmaer, Rigsrevisionen og STUK deltager.

I netværket drøftes relevante regnskabs- og revisionsrelaterede problemstillinger m.v.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset dine kompetencer, ønsker og tilgængelige opgaver, og vi kan love dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor du kan udvikle dig såvel fagligt som personligt.

Vi tilbyder et stabilt job med et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi har en kantine, hvor du kan få en lækker frokostbuffet hver dag. Vi har en aktiv personaleforening, som giver dig mulighed for alt fra fredagsbar, fester, forårsbanko og rundvisninger mv. Vi tilbyder en stærk pensionsordning. Du vil få kompetente kolleger i et miljø, hvor vi vægter morgenmødet højt. Her vender vi dagens udfordringer og fordeler opgaver. Sammen afklarer vi eventuelle usikkerheder, inden vi alle går i gang med dagens opgaver. Når dagen byder på uventede opgaver, er teamlederen i nærheden til at hjælpe med at sikre, at opgaverne løses effektivt. Som nyuddannet vil du få en mentor i din første tid på jobbet.

Hvem er du?

  • Din baggrund kan være alsidig (fx cand.merc.aud. eller HD i regnskab og økonomistyring eller lignende). Du kan også have en anden relevant akademisk kandidatuddannelse suppleret med praktisk erfaring inden for regnskab, revision og økonomistyring. Hvis du har praktisk erfaring med eller ønske om at arbejde med varetagelse af regnskabs- og revisionsopgaver fra revision af private eller offentlige virksomheder, er det en klar en fordel, men ingen betingelse.
  • Interesse for at arbejde med tilsyn og opfølgning i forhold til kvaliteten af institutionsrevisorernes udførte revision og rapportering af resultaterne heraf
  • Stærke analytiske evner i forhold til vurdering af økonomiske sammenhænge
  • Det er vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner. Du vil nemlig skulle arbejde med større datamængder, udarbejdelse og formidling af analyser og ledelsesinformation.
  • En selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater
  • Gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i samarbejde med kolleger med forskellige uddannelsesbaggrunde
  • En positiv indstilling og gerne humoristisk sans

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Forventet tiltrædelse senest 1. august 2022.

Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København.

Kan du se dig selv hos os?
Så send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest 8. juni 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vil du vide mere om jobbet så kontakt teamleder Ole Sten Volder fra Team Regnskab og Revision på telefon 3392 5225 eller pr. mail: [email protected].

Vi holder afholder 1. samtaler i uge 24. Hvis du går videre til 2. samtale (uge 25), vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering. Vi forventer at holde løbende samtaler under ansøgningsfristen. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Læse mere om os her: www.hjemmeside uvm.dk.

Se dine kollegaer fortælle om deres job her: Mød en medarbejder | Børne– og Undervisningsministeriet (uvm.dk)

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

I Børne- og Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet – alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0