Løsningsorienteret generalist til styringshold i Indenrigs - og Boligministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Løsningsorienteret generalist til styringshold i Indenrigs - og Boligministeriet Interesserer du dig for organisationer - og hvordan de styres? Vil du være med til at sikre, at statslige krav bliver til hverdag i små og store institutioner? Er viljen til god og konstruktiv dialog en del af dit DNA? Motiverer det dig at løse komplekse problemer ved at få fagligheder til at arbejde sammen? I Indenrigs- og Boligministeriets Kontor for Økonomi, Styring og Tilsyn står vi for driften af ministeriet samt strategisk og økonomisk styring af ministeriets institutioner. Lige nu søger vi en kollega. Dig Du har en relevant akademisk uddannelse. Det kan være, du er cand.scient.pol., cand.polit./oecon., cand.scient.adm. eller lignende. Om du er nyuddannet eller garvet er ikke afgørende, for vi har opgaver, der kan matche begge dele.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er god til at strukturere processer.
  • Forstår at formidle vejledninger og regler. Institutionernes rammer og den statslige forvaltning bliver en stor del af din hverdag.
  • Kan tænke kritisk og ser løsninger.
  • Kan skabe en konstruktiv og respektfuld dialog. Vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, hvor vi arbejder for at gøre hinanden bedre.
  • Du leverer produkter, hvor mange vinkler er dækket af.
  • Du er en holdspiller, der går til opgaverne med højt humør og gå-på-mod.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med den statslige forvaltning, men det er ikke et krav.

Stillingen Vi har mulighed for at skrue lidt på opgaverne for at få det bedste match, og derfor har vi ikke sat det sidste punktum i din jobbeskrivelse. Men du kommer blandt andet til at arbejde:

  • Med vores strategiske overvejelser omkring indkøb, energieffektivisering og konsulentydelser i ministeriet. Det gælder lige fra den daglige drift til implementering af nye krav.
  • I tæt dialog med vores institutioner. At skabe de gode samarbejdsflader bliver en væsentlig del af din hverdag.

Du bliver en del af Kontor for Økonomi, Styring og Tilsyn i afdelingen Organisation. I kontoret er vi bindeleddet mellem departementet og ministeriets institutioner. Vi laver blandt andet resultatplaner, tilsyn, nøgletal og controlling. Vi udarbejder bevillingslovene for vores minister, driver regnskabet og skaber dialog og opmærksomhed omkring god drift i vores institutioner.

Vi er optaget af vores omverden, hvad end det er vores kollegaer, institutioner eller samarbejdspartnere i andre ministerier. Vores resultater bliver målt på det, vi skaber for resten af vores ministerium, og vi vægter at gøre det som et hold på tværs af økonomiske, juridiske og organisatoriske problemstillinger.

Dit nye team er dynamisk og kan lide at skære ind til benet. Vi lægger vægt på at have det godt sammen, og derfor prioriterer vi gode oplevelser sammen. Det kan være en eftermiddagssejltur på kanalerne uden for døren eller en fredagsøl.

Departementet I Indenrigs- og Boligministeriet arbejder vi for at binde Danmark sammen. Vi arbejder for den geografiske, sociale og demokratiske sammenhængskraft. Det gør vi ved at skabe sammenhæng mellem land og by, udvikle den almene boligsektor, optimere de kommunale og regionale rammer, omfordele kroner på tværs af kommuner og værne om frie og fair valg.

Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke. Samtidig gør vi en dyd ud af enkle løsninger, og at der er kort fra tanke til handling. Vi er stolte af en arbejdskultur, hvor tillid er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord – også når det handler om, hvor og hvornår vi arbejder.

Løn og ansættelse Du vil blive ansat efter AC-overenskomsten som fuldmægtig eller specialkonsulent efter kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Indenrigs- og Boligministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Indenrigs- og Boligministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Vi har brug for dig snarest.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte souschef Filip Brodthagen på tlf. 72 28 24 35 eller på mail [email protected].

Søg Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.im.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. juni 2022 kl. 12:00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 25 og 26.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1